Aika ampua dinosaurukset taas sukupuuttoon – Second Extinction saapuu Steamiin ensi kuussa / Uutiset / pelaaja.fi

Aika ampua dinosaurukset taas sukupuuttoon – Second Extinction saapuu Steamiin ensi kuussa

20.09.2020 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
0
Second Extinction.  Systemic Reaction, Avalanche Studios, early access, generation zero

Mutanttidinosauruksilla kyllästetty yhteistyöräiskintä Second Extinction valmistautuu hiljalleen varhaisjulkaisuunsa. Ruotsalaisen Systemic Reaction -tiimin luomus tuodaan ensin early access -kuosissa Steamiin 13. lokakuuta, mistä se jatkaa myöhempänä ajankohtana myös Xbox Onelle ja Xbox Series -konsoleille.

Alkuun Second Extinctionin varhaisjulkaisuversio pääsee pelaamaan neljällä erilaisella sankarilla läpi seitsemän erilaisen alueen. Tehtävien osalta tarjolla on kuusi keskeisempää tavoitekokonaisuutta, kun taas erilaisia sivutehtäviä tarjoillaan 12 kappaleen edestä. Aseita on luvassa aluksi 10 erilaista ja niillä kullakin on vielä omat viisiosaiset päivitysaskeleensa.

Hintaa varhaisjulkaisuversiolle kertyy noin 25 euroa.

Läpi pelin kehityskaaren Second Extinctioniin on odotettavissa myös uusia vihollisia, tasaisin väliajoin järjestettäviä erikoistapahtumia, kausipohjaista sisältöä, kokeilullisia pelitiloja ja tietysti erilaisia viilauksia. Arviota projektin valmistumisajankohdasta ei ole toistaiseksi annettu.

Systemic Reaction on osa Just Case -sarjasta tuttua Avalanche Studios -perhettä. Kyseinen tiimi on vastannut aiemmin avoimen maailman robottiräiskintä Generation Zeron luomisesta.

Lähde: Steam

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Nostoja