Aika laittaa alkuvuoden suunnitelmat uusiksi: Persona 5 päivättiin lännessä / Uutiset / pelaaja.fi

Aika laittaa alkuvuoden suunnitelmat uusiksi: Persona 5 päivättiin lännessä

7.06.2016 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
3

Lähemmäs kolmisen vuotta alkuperäisen julkistuksensa jälkeen japanilainen roolipeli Persona 5 on saanut julkaisupäivän Pohjois-Amerikassa. Englanniksi peli saadaan pelattavaksi vihdoin ensi vuonna 14. helmikuuta, eli viitisen kuukautta alkuperäisen Japanin julkaisunsa jälkeen.

Vielä tähänkään mennessä Persona 5:tä ei ole vahvistettu virallisesti Eurooppaan, joten amerikkalainen versio saattaa hyvinkin olla juuri se versio, johon monet meistä japania taitamattomista moukista joutuvat tyytymään, mikäli haluamme päästä nauttimaan seikkailusta vielä nopeasti ja täysin siemauksin. Amerikkaan peli saapuu sekä PlayStation 4:lle että PlayStation 3:lle, joilla kummallakaan aluekoodien ei pitäisi ainakaan oletuksena muodostua sentään ongelmaksi.

Amerikkaan Persona 5:stä tuodaan saataville parikin PlayStation 4:lle ostettavissa olevaa erikoisversiota. Toinen on näistä on ihan vain metallikansilla varustettu SteelBook Launch Edition, kun taas toinen on noin 90 dollarin hintainen "Take Your Heart" Premium Edition. Siinä itse pelin mukaan pakataan CD valikoiduista pelin musiikeista, piskuinen kissapehmolelu, 64-sivuinen taidekirja, metallikannet ja japanilaistyylinen koulukassi.

Atlus on luvannut, että Persona 5 on kevyesti vielä esillä ensi viikon E3-pelimessuilla. Muistutuksena ohesta voi katsastaa pelin viimeisimmän japaninkielisen trailerin.

Lähde: Atlus USA

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Fazu kuva
Fazu

http://gematsu.com/2016/04/nis-america-will-no-longer-publish-atlus-games-europe

Mikäli Persona 5 ikinä tulee Eurooppaan, niin uusi julkaisija pitäisi löytää

Käyttäjän Riepu kuva
Riepu
Lainaus käyttäjältä Fazu

Mikäli Persona 5 ikinä tulee Eurooppaan, niin uusi julkaisija pitäisi löytää

Sitä tässä olen itsekin vähän mielenkiinnolla seuraillut.

-Panu

Käyttäjän Rätsetti kuva
Rätsetti

Onko vinkata sivuja, mistä tuon Take Your Heart editionin voisi ennakkotilata tänne Suomeen? On meinaa hinta & sisältösuhde aikalailla kunnossa tuossa, jos pelin hinnaksi ajattelee 60 euroa jo. Veikkaan kyllä että se laatusuhdekin on kunnossa.

Nostoja