Aika näyttää miljardööreille keskisormea – Total War- ja Alien: Isolation -kehittäjä paljasti verkkoryöstelypeli Hyenasin / Uutiset / pelaaja.fi

Aika näyttää miljardööreille keskisormea – Total War- ja Alien: Isolation -kehittäjä paljasti verkkoryöstelypeli Hyenasin

22.06.2022 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
2
Hyenas, Total War, Creative Assembly, fps, Sega,

Total War -peleistä parhaiten tunnettu Creative Assembly on tekemässä vaihteeksi taas jotain hieman toisenlaista seuraavalla pelillään. Yhdessä omistajansa Segan kanssa se on julkistanut Hyenasin, joka on scifiteemainen verkossa pelattava ryöstöräiskintäpeli.

Hyenas sijoittuu maailmaan, jossa miljardöörit ovat karanneet ongelmiaan Marsiin jättäen taakseen tuhoutuneen Maan ja sen jäännöksistä syntyneen avaruudessa lilluvan The Taint -slummialueen. Silti ökyrikkaat kaipaavat uudessa kodissa nostalgista popkulttuurikrääsäänsä, jota onkin alettu keräämään Maan raunioista kokoon vartioituihin Plundership-aluksiin. Pelaajien tarkoituksena on tietysti näyttää keskisormea eliitille ja ryöstellä kyseisiä esineitä hyeenoiksi kutsuttujen avaruuspiraattiessa roolissa.

Käytännössä tämä tarkoittaa, että pelaajat kokoavat kolmihenkisiä tiimejä ja lähtevät sitten ryöstämään kilpaa muiden hyenoiden kanssa rikkaille tärkeitä esineitä. Ryöstökohteista tehdään avoimen rakenteen ja erinäisten vartiojärjestelmien ohella mielenkiintoisia sillä, että painovoimattomuus näyttelee isoa roolia pelialueilla. Eri pelihahmot pääsevät hyötykäyttämään myös erilaisia erikoiskykyjä, joilla voi vihollisten ohella manipuloida esimerkiksi myös ympäristöä.

Tyylitellyn näytteen Hyenasin ideoista voi katsoa läpi pelin oheisesta julkistustrailerista.

Hyenas on tarkoitus julkaista pc:lle sekä nykyisen että edellissukupolven PlayStationeille ja Xboxeille vuoden 2023 aikana. Ennakkoon pelistä on määrä järjestää pc:llä suljettu alphatesti, johon on mahdollista ilmottautua mukaan pelin kotisivuilla.

Lähde: Creative Assembly

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Kornholic kuva
Kornholic

Sen sijaan, että tekisivät kauan kaivatun jatko-osan mahtavalle Alien Isolationille, saammekin tilalla tällaista veetiräiskintää pinkeillä silmälaseilla ja luotaantyöntävällä hahmosuunnittelulla varustettuna. Onko tällaiselle edes tilausta?

Käyttäjän kribmeister kuva
kribmeister

Ideana joo ihan hauskan kuulonen, Sci-fi Payday ja jotain ZeroG kikkailua mutta näyttää niin ciccurapaskalta tuo graafinen tyyli ja saa tän näyttään ihan samalta ku kaikki Valorantit ja muut cool as fuck radical dudebro "veetiräiskinnät" (uusi termi mulle, lisään vokabulaariooni), jotka näyttää kaikki että ne on veistetty samasta puusta ja se puu on tehty ripulista ja särkyneistä unelmista.