Aika näyttää miljardööreille keskisormea – Total War- ja Alien: Isolation -kehittäjä paljasti verkkoryöstelypeli Hyenasin

Tulossa ensi vuonna sekä pc- että konsolipelaajien hyppysiin.

22.6.2022 18:33

Total War -peleistä parhaiten tunnettu Creative Assembly on tekemässä vaihteeksi taas jotain hieman toisenlaista seuraavalla pelillään. Yhdessä omistajansa Segan kanssa se on julkistanut Hyenasin, joka on scifiteemainen verkossa pelattava ryöstöräiskintäpeli.

Hyenas sijoittuu maailmaan, jossa miljardöörit ovat karanneet ongelmiaan Marsiin jättäen taakseen tuhoutuneen Maan ja sen jäännöksistä syntyneen avaruudessa lilluvan The Taint -slummialueen. Silti ökyrikkaat kaipaavat uudessa kodissa nostalgista popkulttuurikrääsäänsä, jota onkin alettu keräämään Maan raunioista kokoon vartioituihin Plundership-aluksiin. Pelaajien tarkoituksena on tietysti näyttää keskisormea eliitille ja ryöstellä kyseisiä esineitä hyeenoiksi kutsuttujen avaruuspiraattiessa roolissa.

Käytännössä tämä tarkoittaa, että pelaajat kokoavat kolmihenkisiä tiimejä ja lähtevät sitten ryöstämään kilpaa muiden hyenoiden kanssa rikkaille tärkeitä esineitä. Ryöstökohteista tehdään avoimen rakenteen ja erinäisten vartiojärjestelmien ohella mielenkiintoisia sillä, että painovoimattomuus näyttelee isoa roolia pelialueilla. Eri pelihahmot pääsevät hyötykäyttämään myös erilaisia erikoiskykyjä, joilla voi vihollisten ohella manipuloida esimerkiksi myös ympäristöä.

Tyylitellyn näytteen Hyenasin ideoista voi katsoa läpi pelin oheisesta julkistustrailerista.

Hyenas on tarkoitus julkaista pc:lle sekä nykyisen että edellissukupolven PlayStationeille ja Xboxeille vuoden 2023 aikana. Ennakkoon pelistä on määrä järjestää pc:llä suljettu alphatesti, johon on mahdollista ilmottautua mukaan pelin kotisivuilla.

Lähde: Creative Assembly

Lisää luettavaa