Aika ottaa aavikko haltuun – näin pelittää virallinen Mad Max -peli

Mad Max -peli on kyllästynyt olemaan varovainen itsensä kanssa. Tuore video näyttää viimein, mitä pelissä nyt oikeasti tehdään.

24.4.2015 19:51

Avalanche Studiosilla kehitteillä olevasta Mad Max -pelistä on tiedetty jo parikin vuotta, mutta siitä nähty materiaalin määrä on ollut vielä kovin rajoittunutta. Kuluvalla viikolla pelistä paljastettu traileri pyrkiikin viimein avaamaan hieman, mitä ihmettä pelissä oikeasti tehdäänkään.

Erityisesti viimeisin video käy läpi muutamia pelin ydinelementtejä. Se korostaa esimerkiksi heti alusta asti, miten tärkeä suhde pelaajalla ja tämän ajoneuvolla tulee seikkailussa olemaan, minkä lisäksi myös jalkaisin tehtävästä toiminnastakin saadaan vilauksia. Pieniä selviytymiselementtejä on näemmä mukaan myös sullottu.

Mad Maxin odottelu kauppoihin on päättymässä Euroopassa 4. elokuuta. Peli julkaistaan niin Xbox Onelle, PlayStation 4:lle kuin pc:lle. Myös vanhemmat konsolit olivat yhdessä vaiheessa saamassa omat versionsa pelistä, mutta niiden kehityksestä päätettiin kuitenkin luopua hiljattain.

Lisää luettavaa