Aika tyydyttää taas NieR-nälkää – 3C3C1D119440927 julkaistaan ensi viikolla / Uutiset / pelaaja.fi

Aika tyydyttää taas NieR-nälkää – 3C3C1D119440927 julkaistaan ensi viikolla

25.04.2017 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
4

Square Enix on saanut vahvistettua NieR: Automatan uudelle sisällölle julkaisupäivän nyt myös lännessä. Varsin kryptisesti 3C3C1D119440927:ksi kutsuttu uusi paketti saapuu Eurooppaan ja Amerikkaan peräti samaan aikaan Japanin kanssa eli 2. päivä toukokuuta.

Uudella sisällöllä peliin lisätään uusi Colosseum-alue sekä joukko siihen liittyviä haasteita. Samalla mukaan saadaan myös kolme uutta asustetta, jotka ovat tuttuja alkuperäisestä NieR-seikkailusta.

3C3C1D119440927:stä jo aiemmin julkaistua pelikuvaa voi katsastaa edellisestä uutisestamme. Mikäli Japanin esimerkkiä sopii katsella, muodostuu lisärille lännessä hintaa 10-15 euroa.

Lähde: Nier: Automata (Twitter)

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän velor85 kuva
velor85

Tässä pelissä ei ollut paljon video pätkiä ,mikä on tietenkin hyvä asia. ehkä tämän vuoden paras Hack'n'Slash peli.Lisä-osaa odotellessa

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Itsellä vielä tämä hankkimatta ja jos ei olisi ollut kaikkia Nioheita, Horizoneita sun muita samaan aikaan niin tämä olisi tullut ehdottamasti jo napattua mukaan. Sitten tulikin Gravity Rush 2 alennukseen ja aloin sitä mättämään, joten siirtyi vielä entisestään tämän hankinta.

Mitä tähän lisäosaan tulee: itseäni ei yleensä nämä haaste-lisät kauheasti innosta mutta katsellaan olisiko tämän pelin suhteen asia toisin.

Käyttäjän Artyx80 kuva
Artyx80

Hienoa ja upeaa! Toivoinkin, että EU alueen julkaisu osuisi samaan kuin Japanin ja sain mitä toivoin. Juuri menossa 6 läpipeluu ja sopivaan saumaan lisää koettavaa matkalle.. On day 1, I shall meet ya there. Yleensä kartan näitä "haastetila" dlc paketteja, mutta NieRiin ajatus sopii aivan loistavasti, me likes.

Käyttäjän snaketus kuva
snaketus

GOTY ellei GT Sport lyö ällikällä ja itseasiassa julkaista tänä vuonna.