Aikakauden loppu: Sonyn ikuisuusprojekti The Last Guardian on valmis

The Last Guardianin on tullut aika lähteä monistettavaksi ja suunnata siitä sitten kohti kauppojen hyllyjä – viimeinkin.

23.10.2016 04:15

The Last Guardian on vihdoin viimein valmis monistettavaksi, Sony Worldwide Studiosin johtaja Shuhei Yoshida on vahvistanut. Pelin pääasiallinen kehitysvaihe on näin ollen nyt siis periaatteessa takanapäin noin kymmenen vuotta kestäneen työstämisen jälkeen.

Julkaisunsa The Last Guardian on saamassa Euroopassa 7. joulukuuta, jolloin sitä päästään pelaamaan PlayStation 4:llä. Ensimmäistä kertaa virallisesti peli sai julkistuksensa vuoden 2009 E3-messuilla, jolloin sitä valmisteltiin hiki hatussa vielä PlayStation 3:lle.

Tuotteena The Last Guardian on eräänlainen seuraaja PlayStation 2:n Icolle ja Shadow of the Colossukselle, joista jälkimmäisen alkuperäisestä julkaisusta on tullut nyt lokakuussa täyteen jo 11 vuotta. Yksinomaan jo perimänsä takia peliä kohtaan onkin valmiksi kohdistettu suuria odotuksia ja pian nähdäänkin, onko pitkällinen kehitysaika koitunut lopulta mitenkä kohtalokkaaksi projektille.

Ohessa The Last Guardianin tekijöiden historiaa kertaava tunnelmallinen traileri.

Lisää luettavaa