Aikasidonnainen indieseikkailupeli Minit on saanut yllätysseuraajan. Alkuperäisen teoksen luonut kehittäjänelikko Kitty Calis, Jan Willem Nijman, Jukio Kallio ja Dominik Johann toivat tänään torstaina yhdessä Devolver Digitalin kanssa Steamiin Minit Fun Racerin, jonka kaikkien tuottojen kerrotaan menevän hyväntekeväisyyteen nyt ja tulevaisuudessakin.

Pelinä Minit Fun Racer on nimensä mukaisesti kepeä ajopeli. Tarkoituksena siinä olisi huristella läpi mitä erikoisempien esteiden ja ehtiä katsomaan auringonlaskua ajoissa. Matkan varrella pelaajan taskuun kertyy kolikoita, joita on mahdollista hyödyntää erilaisten etujen ostamiseen.

Myynnissä Minit Fun Racer on niin 2,39 euron, 8,19 euron ja 16,67 euron pakettina. Kaikissa vaihtoehdoissa haltuunsa saa saman sisällön.

Ensimmäisenä hyväntekeväisyysorganisaationa kehittäjät ovat päättäneet tukea Lääkärit ilman rajoja -järjestöä. Tarkoituksena tiimillä kuitenkin olisi, että kohde muuttuu aina silloin tällöin.

Minit Fun Racerin tekijöihin lukeutuvasta Jukio Kalliosta voi lueskella lisää uusimmasta Pelaaja-lehdestä. Kallio oli mukana osana suomalaisia pelisäveltäjiä käsittelevää artikkeliamme.

Lähde: Steam, Polygon

Lisää luettavaa