Aina hyvikset eivät voita – roolipelikonkari Obsidian paljasti pahisroolipeli Tyrannyn / Uutiset / pelaaja.fi

Aina hyvikset eivät voita – roolipelikonkari Obsidian paljasti pahisroolipeli Tyrannyn

16.03.2016 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
2

Obsidian Entertainment on paljastanut uuden roolipelinimikkeen niin Windows-, Mac- kuin Linux-koneillekin. Yhteistyössä julkaisija Paradox Interactiven kanssa studio on tuomassa myöhemmin tänä vuonna kauppoihin Tyrannyn, jossa seikkailemaan päästään maailmassa, jossa pahuus on selättänyt hyvyyden.

Päähenkilönä Tyrannyssa nähdään pelimaailman uuden ylivaltiaan upseerina toimiva hahmo, joka päätöksillään pääsee levittämään vaihtoehtoisesti niin uskollisuutta, inhoa kuin kauhuakin muutoksen kourissa olevaan maailmaan. Peli on toteutettu Obsidianin viime vuonna julkaistun Pillars of Eternity -pelin moottorilla ja ulkoisesti se voikin näyttää erittäin tutulta edellisen pelin faneille.

– Neljä vuotta sitten me toivoimme, että maailma olisi valmis tutustumaan uudelleen klassisiin tarinarikkaisiin roolipeleihin. Ja kuinkas kävikään, maailman vastaus tähän oli painokas kyllä, Obsidianin toimitusjohtaja Feargus Urquhart taustoittaa studion päätöstä kehittää jälleen yksi klassisen puoleinen tietokoneroolipeli.

Ohessa Tyrannyn debyyttitraileri ja vähän kuvia.

Lähde: Paradox

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän edqe kuva
edqe

Vaikuttaa todella lupaavalta. Hienoa nähdä, että Kickstarter ja Early Access auttoivat tuomaan tämänkaltaiset "klassiset" CRPG:t takaisin. Samoja teknologioita käyttää myös pian julkaistava Torment: Tides of Numenera

Tässä kuussa tulossa myös Baldur's Gate: Siege of Dragonspear

Käyttäjän Provenmental kuva
Provenmental

Vaikuttaa mielenkiintoiselta, pidin kyllä Pillars of Eternitystä ja Obsidianilla on varsin hieno track record paria harhalaakia lukuunottamatta. Muutenkin nämä viime aikoina klassisten roolipelien hengessä tehdyt ropet ovat olleet loistava lisä modernien roolipelien joukossa.