Aina vain jumalallisempia voimia ja Atlantiksen mysteerejä – näissä merkeissä Assassin's Creed Odysseyn lisäsisältöseikkailut saapuvat päätökseensä / Uutiset / pelaaja.fi

Aina vain jumalallisempia voimia ja Atlantiksen mysteerejä – näissä merkeissä Assassin's Creed Odysseyn lisäsisältöseikkailut saapuvat päätökseensä

15.07.2019 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
2

Assassin's Creed Odysseyn näillä näkymin viimeinen maksullinen lisäsisältöseikkailu Judgment of Atlantis ilmestyy tämän viikon tiistaina. Osana pelin kolmiosaista The Fate of Atlantis -tarinankaarta toimiva seikkailu on esittäytynyt nyt laajemmin uudella videolla, joka keskittyy varsinkin laajennuksen pelillisiin lisäyksiin.

Judgment of Atlantiksessa vaeltelemaan päästään viimein kunnolla myyttiseen kaupunkiin, jossa Poseidon asettaa pelaajan jakamaan oikeutta kaupungin asukkaiden keskuudessa. Tämä tarkoittaa ennen kaikkea vuorovaikutusta Assassin's Creed -sarjan melkein jumalallisten Isu-hahmojen kanssa, mikä tuo pelaajalle mukanaan myös lisää kykyjä ja aina vain kovempia vihollisia sekä varusteita.

Judgment of Atlantis on niin osa pelin noin 40 euron kausikorttia kuin siitä erikseen hankittavaa 25 euron The Fate of Atlantis -pakettia. Peli on aiemmin saanut vastaavanlaista tarinasisältöä myös maksullisen Legacy of the First Blade -laajennussarjan muodossa. Ilmaisia väliepisodeja on tarjottu myös maksullisten lisäosien välillä.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Puoleen hintaan voisi taas hankkia kausipassin ja pelailla sitten lisärit pois. Itse pelissä meni se rapeat sata tuntia mutta näissä ei pitäisi onneksi niin kauaa mennä. Toimivaa viihdettä kuitenkin ja jopa odotan uutta sarjan peliä.

Käyttäjän frozen kuva
frozen

Just tuli ostettua sopivasti Gold versio kun hinta alkaa oleen järkevissä 30€ hinnoissa

Nostoja