Aitoja näyttelijöitä ja kiiltäviä katuja: tässä on seuraava Need for Speed / Uutiset / pelaaja.fi

Aitoja näyttelijöitä ja kiiltäviä katuja: tässä on seuraava Need for Speed

16.06.2015 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
2

Seuraava Need for Speed -sarjan osa on päivätty virallisesti. Yhdysvalloissa ihan vain Need for Speediksi kutsuttu autopeli saadaan Xbox Onelle, PlayStation 4:lle ja pc:lle 3. marraskuuta, eli Eurooppaan peli on odotettavissa noin pari päivää myöhemmin.

Osana omaa E3-lehdistötilaisuuttaan Electronic Arts on paljastanut uudesta pelistä nyt myös virallista pelikuvaa. Tämän myötä on vahvistunut, että peli hyödyntää tarinankerronnassaan aitoja näyttelijöitä, kun taas itse pelattavuutta maustetaan pelaajan liikkeitä dynaamisesti seuraavalla kameralla.

Need for Speedin takaa löytyy ruotsalaisstudio Ghost Games. Se vastasi myös parin vuoden takaisen Need for Speed Rivalsin kehityksestä.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän snaketus kuva
snaketus

Kunpa sitä ei olisi raiskattu sillä always online DRM:llä.

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Liikkeitä dynaamisesti seuraava kamera. Juu. Milloin opitaan että pelatessa ei katsota sitä peliä vaan pelataan? Näyttää ehkä hienolta mutta vaikea tuossa on nähdä mihin on menossa tuon kameran takia. Autojen modaus on mukava paluu kuten tuo koko Underground-henki mutta muuten ei vielä innosta, erityisesti jos kamera kusee koko pelin.

Nostoja