Aivan kuin puludeittisimulaattori ei olisi riittänyt - Pian treffaillaan lohikäärmeitä / Uutiset / pelaaja.fi

Aivan kuin puludeittisimulaattori ei olisi riittänyt - Pian treffaillaan lohikäärmeitä

3.12.2014 // Kirjoittanut: Jarkko Fräntilä
8

Hatoful Boyfriend oli visuaaliseen novellimuotoon naamioitu pelikokemus, joka tuli hieman yllättäen myös Euroopaan, kuten Pelaajakin uutisoi.

No, nyt Dragon Dating Simulator hyppää samoille vesille. Peli yrittää tällä hetkellä saada rahoitusta kasaan Indiegogo-varainkeruukampanjan avulla. Pelissä pelataan ihmisellä, joka yrittää iskeä kaupunkilaislohikäärmettä. Pelaajan ohjaama hahmo on muuttanut lohikäärmeiden maailmaan kulttuurivaihto-oppilaana. Esittelytekstin mukaan peli sisältää hauskan ja erikoisen tarinan, joka sisältää huumoria, draamaa ja murhamysteerin. 

Pelin on suunniteltu ilmestyvän vuonna 2016. Sen varainkeruutavoite on 8 000 dollaria, ja tähän mennessä se on kerännyt valitettavasti vasta vähän yli 600 dollaria. Kampanjaa on kuitenkin vielä 15 päivää jäljellä.

Lähde: Eurogamer.

Pelin Indiegogo-sivuille pääset tästä.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Osiris kuva
Osiris

Kaikenlaista sitä tehdään nykyään. Mikäs siinä jos tuollaisesta pitää. :P

Käyttäjän mpp kuva
mpp

Nyt tiedän mihin en veronpalautuksiani sijoita.

Käyttäjän snaketus kuva
snaketus

Miten olis peli jossa yritetään iskeä ihmisiä? Olis visuaalisesti hieman mielenkiintoisempi.

Käyttäjän Sundance Kid kuva
Sundance Kid

Muistan vielä lapsuudestani erään kiltin lohikäärmeen, nimittäin Puffin. Sarja perustui siihen hölmöön hippilauluun, jota myös muistan kuunnelleeni. Joka taisi oikeastaan kertoakin pilvenpoltosta...

Käyttäjän Marioysikax kuva
Marioysikax
Lainaus käyttäjältä snaketus

Miten olis peli jossa yritetään iskeä ihmisiä? Olis visuaalisesti hieman mielenkiintoisempi.

https://www.kickstarter.com/projects/sekaiproject/clannad-official-english-release
Olisikohan niin että niitä on jo X määrä ja niillä on hyvin tarkka kohderyhmä.

Puludeittailun jälkeen julkaisu ja pelin nimeäminen "simulaattoriksi" aivan varmasti saavat väen käännytettyä pois kun saa mielikuvan että rahastetaan viimeaikaisten supersuosittujen pelien varjolla. Vaikkei puludeittipeliä olisikaan julkaistu, niin ei tuo peli näytä yhtään mielenkiintoiselta. Tulee samanlainen viba mitä "My Ex-Boyfriend the Space Tyrant" pelistä, että ratsastetaan vain ja ainoastaan sen pelin otsikon antaman teeman mukana, mutta sisältö onkin sitten sinnepäin hutaistu.

Ja jos jotain kiinnostaa niin on jo olemassa visuaalinovelli jossa yhtenä vaihtoehtona on päästä suhteeseen lohikäärmeen kanssa - joka on ilmainen ja käännettynä englanniksi. Tosin sisältää sellaista materiaalia ettei taida steamista tulla löytymään :P

Käyttäjän JetRam kuva
JetRam

Onko lohnari todellakin oikea sana? Kuulin sen ekaa kertaa Näin koulutat lohikäärmeesi 2:ssa ja tuli vähän wtf-fiilis. Lohari joo, mutta lohnari?
Olisi näitä deittailupelejä/visual noveleja joskus kiva kokeilla, ainoa kosketus mulla on vaan joku lyhyt selainpeli jossa vastapuolena oli tyrannosaurus :D Lohikäärmeet olisi oikein jees, mutta tuo piirrostyyli eiii nyt oikein iske.

Käyttäjän Viper7 kuva
Viper7
Lainaus käyttäjältä JetRam

Olisi näitä deittailupelejä/visual noveleja joskus kiva kokeilla, ainoa kosketus mulla on vaan joku lyhyt selainpeli jossa vastapuolena oli tyrannosaurus Lohikäärmeet olisi oikein jees, mutta tuo piirrostyyli eiii nyt oikein iske.

Saatat olla kokeillut jo, noita on tullut muutama konsoleillekin pulma ja seikkailupelien muodossa. Puhtaat Visual novellit on tosin melko harvassa mutta nähtävästi noita on hiljalleen valumassa myös steamiinkin kun älysivät vihdoin että nuo ovat vähän muutakin kuin hentsua.

Käyttäjän kurrinen123 kuva
kurrinen123

Mielummin puluja ja lohikäärmeitä, kuin ihmisiä. :P

Nostoja