Aivot takaisin kuosiin! Dr. Kawashima's Brain Training palaa ensi vuonna Switch-pelinä / Uutiset / pelaaja.fi

Aivot takaisin kuosiin! Dr. Kawashima's Brain Training palaa ensi vuonna Switch-pelinä

11.10.2019 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
3
Dr Kawashima’s Brain Training for Nintendo Switch, Dr Kawashima, Brain Training, Nintendo Switch, Nintendo, Switch, DS, älypeli, julkaisupäivä, 3. maaliskuuta

Aivoja ainakin tavallaan treenauttanut Dr. Kawashima's Brain Training palaa Switch-pelinä vielä ihan Eurooppaankin asti. Nintendo on vahvistanut, että sen aiemmin jo Japaniin julkistama Dr Kawashima’s Brain Training for Nintendo Switch ilmestyy täällä saataville tammikuun 3. päivä.

Uutukainen haastaa pelaajansa aivotoiminnan jälleen monilla erilaisilla haasteilla, joista ovat tuttuja aiemmista peleistä ja osa ovat täysin uusia. Muutamat haasteista ovat jälleen siis yhä kosketusnäyttöpohjaisia, kun taas osa käyttää hyödyksi Joy-Con-ohjaimien ominaisuuksia, kuten IR-kameraa, joka voi havaita sormien käyttöä.

Mukana on tällä kertaa myös nettiominaisuuksia, kuten pistelistat ja jonkinlainen World Brain Training Championships -kilpailumalli.

Dr Kawashima’s Brain Training for Nintendo Switchin fyysisestä versiosta mukaan saa Switchillä käyettävän Stylus-kynän. Peliä jaellaan kuitenkin myös digitaalisesti.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän jjl89 kuva
jjl89

Paljonkohan tulee hintaa? Periaatteessa kiinnostaisi, mutta jos hinta on 60 kieppeillä niin voi olla paha pala purtavaksi..

Käyttäjän Augustus kuva
Augustus
Lainaus jjl89

Paljonkohan tulee hintaa? Periaatteessa kiinnostaisi, mutta jos hinta on 60 kieppeillä niin voi olla paha pala purtavaksi..

Onkohan Nintendokaan niin hukassa.

Käyttäjän Teräskäsine kuva
Teräskäsine

Hauskasti ideoitu toi kivi-sakset- paperipeli. En edes tiennyt että Switchin kameraa voisi noin hyödyntää.

Pelihän olisi loistavaa aivojumppaa.

Nostoja