Ajattele kuin salamurhaaja – Hitman 2:n uudella pelivideolla perehdytetään ammatin salaisiin nikseihin / Uutiset / pelaaja.fi

Ajattele kuin salamurhaaja – Hitman 2:n uudella pelivideolla perehdytetään ammatin salaisiin nikseihin

6.09.2018 // Kirjoittanut: Joonas Pikkarainen
2

IO Interactive on julkaissut Hitman 2:sta uuden How to -videosarjan osan, jossa esitellään tällä kertaa salamurhaajien yleisimpiä vinkkejä piilossa pysymiseen ja kohteiden eliminoimiseen.

Toisin sanoen videolla nähdään hieman syvällisemmin pelin hiiviskely- ja eliminointimekaniikkoja, joista esille nostetaan minikartan avut sekä uusi kuva kuvassa -toimintoa hyödyntävä ilmoitus esimerkiksi ruumiiden paljastumisesta.

Salamurhaajapelisarjan seuraava osa vie Agentti 47:n muun muassa Miamiin ja Kolumbiaan, minkä lisäksi pelialueiksi palaavat edellisestä osasta tutut kartat, joskin vain aiemman pelin omistaville.

Hitman 2 julkaistaan pc:lle, PlayStation 4:lle ja Xbox Onelle 13. marraskuuta.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Jaa-a, lähinnä helpotuksia. En kyllä muista oliko aiemmassa minimappia vai ei mutta nuo muut tuntuu vähän turhaltakin helpottamiselta. Aiempi peli oli sopivan haastava ilman tuollaisia. Vai ovatko sitten vääntäneet haastettakin samalla ylöspäin? Ei sekään olisi kauhean kiva että on jotain kameroita joka paikassa, joiden näkökeiloista muodostuvia sokkeloita pitää kulkea.

Peli kyllä kiinnostaa edelleen kovasti. Tulee vain huonoon aikaan kun on niin perhanan kovaa tarjontaa nyt loppuvuodesta.

Käyttäjän janneus kuva
janneus
Lainaus zappah

Jaa-a, lähinnä helpotuksia. En kyllä muista oliko aiemmassa minimappia vai ei mutta nuo muut tuntuu vähän turhaltakin helpottamiselta. Aiempi peli oli sopivan haastava ilman tuollaisia. Vai ovatko sitten vääntäneet haastettakin samalla ylöspäin? Ei sekään olisi kauhean kiva että on jotain kameroita joka paikassa, joiden näkökeiloista muodostuvia sokkeloita pitää kulkea

Varmaan voi ainakin vaikeusastetta säätämällä saada kaikki helpotukset pois käytöstä niinkuin tässä edellisessäkin.