Älä missaa vuoden tärkeimpiä uutispommeja - Kaikki E3 2014 -aikataulut! / Uutiset / pelaaja.fi

Älä missaa vuoden tärkeimpiä uutispommeja - Kaikki E3 2014 -aikataulut!

5.06.2014 // Kirjoittanut: Ville Arvekari
29

E3-messut ovat taas täällä. Vuoden tärkein, kaunein ja suurin pelitapahtuma käynnistyy maanantaina 9. kesäkuuta pelijulkaisijoiden perinteikkäillä lehdistötilaisuuksilla, joita seuraa varsinaiset messut tiistaista alkaen.

Jotta vuoden kovimmat uutispommit eivät mene sivu suun, laadimme listan lehdistötilaisuuksien tarkoista aikatauluista. Microsoftin, Electronic Artsin, Ubisoftin ja Sonyn lehdistötilaisuuksia sekä Nintendon omaa videolähetystä voi seurata suorana Pelaajalehti.comista.

Perinteiseen tapaan Los Angelesissa järjestettävät E3 2014 -messut ovat tällä kertaa erityisen kiintoisat, sillä kyseessä on ensimmäinen vuosi, kun kaikki uudet konsolit ovat jo julkaistu joissain osin maailmaa, ja ne kaipaavat suuresti uusia pelejä. PlayStation 4:n, Xbox Onen ja Wii U:n lisäksi myös vanha sukupolvi keikkuu joissain määrin mukana kuvioissa, taskukonsoleita ja virtuaalitodellisuutta unohtamatta.

Koska Suomen ja Los Angelesin välillä on jokusia tunteja aikaeroa, katsasta lehdistötilaisuuksien tarkat aikataulut ohesta.

Maanantai, 9. kesäkuuta

19:30 Microsoft-lehdistötilaisuus
Odotettavissa: Xbox Onen tulevat yksinoikeuspelit, kuten Halo 5 ja Sunset Overdrive...?
Seuraa lähetystä: Pelaajalehti.com

22.00 Electronic Arts -lehdistötilaisuus
Odotettavissa: Urheilupelit, Battlefield Hardline, Dragon Age: Inquisition, Star Wars...?
Seuraa lähetystä: Pelaajalehti.com

Tiistai 10. kesäkuuta

01:00 Ubisoft-lehdistötilaisuus
Odotettavissa: Far Cry 4, Tom Clancy's Division, Assassin's Creed Unity...?
Seuraa lähetystä: Pelaajalehti.com

04:00 Sony-lehdistötilaisuus
Odotettavissa: PlayStation 4:n tulevat yksinoikeuspelit, kuten The Order: 1886 ja Uncharted 4...?
Seuraa: Pelaajalehti.com

13:00 Konami
Odotettavissa: Mitä mysteerilaskurin takaa paljastuu? Metal Gear Solid V: The Phantom Pain...?
Seuraa: Konami Events

19:00 Nintendo-videolähetys
Odotettavissa:
Tulevat Wii U - ja 3DS-pelit. Super Smash Bros, Bayonetta 2, Hyrule Warriors...?
Seuraa lähetystä: Pelaajalehti.com

Tiistaina käynnistyy myös varsinaiset messut, jossa paikalla ovat mainittujen konsoli- ja pelijulkaisijoiden lisäksi muun muassa Capcom, Take-Two, Square Enix, Sega, Activison, Warner Bros, Bethesda, Wargaming.net ja Atlus.

E3 2014 järjestetään aikaisempien vuosien tapaan Los Angeles Convention Centerissa. Oheiset tapahtumaa varten laaditut pohjapiirrokset kertovat näytteilleasettajien alueiden sijainnit ja koot.

Osastojen lähde: E3Expo.com

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Riepu kuva
Riepu

Huomiona myös vielä kaikille, että tänään torstaina (5.6.) kello 21.00 CD Projektilta on tiedossa suora videotilaisuus The Witcher 3:een ja GOG.comiin liittyen.

Lähetyksen voi katsoa suorana Pelaajalehti.comin kautta. Laitamme tapahtuman lähestyessä ulos uutisen, josta striimin löytää!

E: Uutinen on ylhäällä.

-Panu

Käyttäjän Drifu kuva
Drifu
Lainaus käyttäjältä Riepu

CD Projektilta on tiedossa suora videotilaisuus The Witcher 3:een ja GOG.comiin liittyen.

Ilmeeni kun Witcher siirretään vuoteen 2020: ei ilmettä.

Hyvin ootte ainakin noita striimejä hommanneet, propsit siitä.

Käyttäjän JayeizH kuva
JayeizH

Ymmärtääkseni ne voi nykyään liittää joka sivulle joka vaan tukee koodia. Tai ainakin uskoisin näin. Onhan tämä julkaisijallekin plussaa, kun mahdollisimman moni jakaa streamiä.

Käyttäjän kurrinen123 kuva
kurrinen123
Lainaus käyttäjältä JayeizH

Ymmärtääkseni ne voi nykyään liittää joka sivulle joka vaan tukee koodia. Tai ainakin uskoisin näin. Onhan tämä julkaisijallekin plussaa, kun mahdollisimman moni jakaa streamiä.

Pitäisi toimia, kun Domessakin on.

Käyttäjän Airus kuva
Airus

Iltavuoroviikko pilaa aika pahasti E3:n seuraamisen, mutta onneksi ainakin Ubin ja Sonyn tilaisuudet pääse livenä katselamaan. Ninska ja MS sitten jälkikäteen. Toivottavasti naamapalmuilulta vältyttäisiin (no joo pari sellaistakin kuuluu aina messuihin) ja niitä vuoden kovimpia uutispommeja viskeltäisiin päin näköä.

Käyttäjän YritaEdes kuva
YritaEdes

Näyttää siltä, että missaan lähes kaikki tiistain lähetykset yliopiston pääsykokeiden valvonnan vuoksi. No jälkeenpäinkin näkee kuka ryssi ja mitä.

Käyttäjän Demppa kuva
Demppa

EA lähettääkin nyt täydelliseen aikaan, täytyy toivoa vaan että saadaan kunnolla SW-asiaa tiskiin ettei tule turhaan oltua pystyssä. Pitääkin mennä ajoissa nukkumaan että herää sitten klo 4 Sonyn settejä ihmettelemään...saa nähdä että kuinka huvittuneena tai vakuuttuneena sitä pääsee töihin lähtemään.

Käyttäjän Galactus kuva
Galactus

Tietenkin Sony on aamuyöstä. Ainoastaan Microsoftin tilaisuuden pääsen katsomaan suorana. :(

Käyttäjän dumbguyfin kuva
dumbguyfin

Pitääpä katsoa Sonyn, Nintendon, Ubinsoftin ja EA:n lähetykset. Ei sitten muuta, kun Red bullia ostamaan, jotta pysyy hereillä. Sitten pitää vielä toivoa, että Bethesda julkistaa Fallout(4):än tai Dishonored 2:en

Käyttäjän Drifu kuva
Drifu
Lainaus käyttäjältä JayeizH

Ymmärtääkseni ne voi nykyään liittää joka sivulle joka vaan tukee koodia. Tai ainakin uskoisin näin. Onhan tämä julkaisijallekin plussaa, kun mahdollisimman moni jakaa streamiä.

Totta, enpä tullut ajatelleeksi.