Älä muuta vielä Japaniin! Uusi Monster Hunter ja Rhythm Paradise saapuvat länteen

Nintendon yksinkertainen mutta niin perhanan koukuttava Rhythm Paradise palaa tänä vuonna länteen. Kesällä 3DS:llä pelataan myös uusinta Monster Hunteria.

4.3.2016 01:02

Japanissa jo kauppoihin asti saadut 3DS-pelit Monster Hunter X ja Rhythm Tengoku: The Best Plus ovat saapumassa vielä myös Eurooppaan. Nintendo vahvisti asian tuoreimmassa Direct-verkkolähetyksessään antamalla tuotoksille samalla uudet nimet Monster Hunter Generations ja Rhythm Paradise Megamix.

Peleistä Monster Hunter Generationsia Nintendo on lupaillut jo kesälle, kun taas uutta Rhythm Paradisea on vasta ehditty lupaamaan ympäripyöreästi tälle vuodelle. Uusi Monster Hunter kutsuu pelaajia tietenkin jälleen uusille metsästysretkille, joita on piristetty tällä kertaa muun muassa niin muutamilla uusilla hirviöillä kuin erikoisiskujenkin kaltaisilla asioilla. Ensimmäistä kertaa pelisarjan ikoniset kissahahmot saadaan myös pelattavaksi.

Rhythm Paradise Megamix pyrkii olemaan vuorostaan eräänlainen Nintendon pian jo kymmenen vuoden ikäisen Rhythm Paradise -rytmipelisarjan huipentuma. Uusin peli pakkaa sisäänsä kaikkiaan noin sata erilaista rytmikästä minipeliä, joista 70 ovat tuttuja klassikoita aiemmista sarjan osista ja 30 uusia ilmestyksiä.

Ohessa tuoreimmat traileri Monster Hunterista. Uuden Rhythm Paradisen esittelyn löytää vuorostaan Nintendon tuoreimmasta Direct-videosta kohdasta 37:33.

Lisää luettavaa