Alan Wake 2 saapuu lokakuussa – uusi traileri paljastettiin / Uutiset / pelaaja.fi

Alan Wake 2 saapuu lokakuussa – uusi traileri paljastettiin

24.05.2023 // Kirjoittanut: Toimitus
12

Alan Wake 2 on saanut virallisesti julkaisupäivänsä.

Remedy Entertainmentin seuraava peli pääsi esille PlayStation Showcasessa. Julkaisupäivänsä ohella Alan Wake 2 sai myös trailerin, joka antaa esimakua pelin tarinasta ja toisesta pelattavasta hahmosta.

Vuonna 2010 ilmestyneen Alan Waken jatko-osan kerrotaan pelottelevan pelaajia jälleen psykologisella selviytymiskauhulla. Yksin pelattava tarina sijoittuu pieneen Bright Fallsin kylään, johon FBI-agentti Saga Anderson saapuu tutkimaan rituaalimurhien sarjaa. Tapahtumien tutkinta johtaa Andersonin vuosia sitten kadonneen kauhukirjailija Alan Waken jäljille. Wake itse taas kamppailee mielenterveytensä kanssa kauhukokemustensa seurauksena.

Alan Wake 2 julkaistaan 17. lokakuuta PS5:lle, pc:lle jaXbox Series X/S:lle.

Lähde: Remedy

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Stan kuva
Stan

Kaipa minun täytyy kestää epickiä sen verran että tämän saa.

Käyttäjän Rabbitman kuva
Rabbitman

Kiva nähdä Max Paynekin oman alansa töissä.

Käyttäjän Aromit kuva
Aromit

Ai että, nyt ei haittaa yhtään syksyn/talven tulo

Käyttäjän Andzerx kuva
Andzerx

Max Payne crossover lämmitti mieltä.

Käyttäjän JMNyyssonen91 kuva
JMNyyssonen91

Sami Lake edustettuna vahvasti. 👌🏻

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Kommenttikenttä täynnä spoilereita helvetti.

Tulin vain sanomaan että "ei kiinnosta (katsoa sekuntiakaan traileria koska aion ostaa pelin ja nähdä ja kokea kaiken vasta siellä).

Käyttäjän Carpio kuva
Carpio

Alan Waken ja sen lisäosat aika vasta läpipelanneena jatko-osa ei vaikuttanut relevantilta. Mutta nyt kun tämän trailerin katsoi, niin tuli olo että jospa tän voisi joskus hankkiakin. Etenkin Max Payne-viittaukset olivat erittäin piristäviä.

Käyttäjän janneus kuva
janneus

Digi only julkasu

Käyttäjän Aromit kuva
Aromit
Lainaus janneus

Digi only julkasu

Iso harmi ylipäänsä että siirrytään digitaalisia pelejä kohti. Yksi syy tälle vain digijulkaisulle oli heidän mukaan että saadaan pidettyä hinta halvempana. Huono syy sillä monet fyysiset pelit saa 50€ pintaa heti julkkarissa levyllisenä.

Kun siirrymme vain digitaalisiin julkaisuihin niin kyllähän siinä hieman köyhemmät kärsii heti. Ostin vasta Dead Spacen series xlle, sain sen uutena gigantista alle viidellä kympillä kun taas xboxin kauppapaikalla maksaa 80€. Yli kolmen kympin ero

Käyttäjän Sp1rit kuva
Sp1rit
Lainaus janneus

Digi only julkasu

Tämä on kyllä harvinaisen laimea juttu, no kyllä sen silti ostan mutta odotin kyllä levyllistä versiota tai ehkä jopa jonkun collectors editionin olisin myös saattanut hommata