Alan Wake 2 on virallista – ja siitä on tulossa pelottava! / Uutiset / pelaaja.fi

Alan Wake 2 on virallista – ja siitä on tulossa pelottava!

10.12.2021 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
15
Alan Wake, Alan Wake II, alan wake 2, Remedy Entertainment, Remedy, epic games

Alan Wake 2 on vahvistunut virallisesti suomalaispelitalo Remedy Entertainmentilta ja julkaisija Epic Gamesilta.

Pitkään odotettu jatko-osa paljastui The Game Awards -tapahtumassa ensin lyhyellä teaser-trailerilla, minkä jälkeen Remedyn luova johtaja Sam Lake pääsi myös ääneen. Siinä missä vuodelta 2010 tuttu ensimmäinen osa oli kauhusävytteinen toimintapeli, luvataan jatko-osan vievän sarjaa ja näin ollen myös Remedyä uuteen suuntaan. Tulossa pitäisi olla nimittäin pelitalon ensimmäinen täysiverinen selviytymiskauhupeli.

Tulossa Alan Wake 2 on niin pc:lle, PlayStation 5:lle kuin Xbox Seriesille vuonna 2023. Lisää pelistä on tarkoitus kuulla ensi vuoden kesän aikana.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Anazooni kuva
Anazooni

Jes, tätä on odotettu! Erittäin hieno uutinen. Vuonna 2012 ensimmäisen osan tullessa PC:lle juuri ja juuri uskalsin pelata sen läpi. Sittemmin Resident Evilit tahkottuani ja niihin rakastuttuani tämä lupaa parasta, mitä tältä sarjalta voin toivoa!

Käyttäjän Refloni kuva
Refloni

Hyppysäikkyjä on tungettu traileriin asti. Peli jää kyllä ostamatta.

Käyttäjän kurrinen123 kuva
kurrinen123

Mahtavaa! Ekan isoin ongelma on se, että menee hermo siihen että koko ajan on hirvee vihollismäärä kimpussa.

Käyttäjän Izmou kuva
Izmou
Lainaus Refloni

Hyppysäikkyjä on tungettu traileriin asti. Peli jää kyllä ostamatta.

Hahaha, varhainen (markkinointitiimin) markkinointi-teaser, joka on kyhätty aikalailla tyhjästä, kun ei ole mitään oikeaa näytettävää kertookin todella paljon valmiista pelistä. Ja ei tuo nimenomaan ole kyllä traileria nähnytkään, vaikka tuossa niin lukee. Selkeästi teaser kyseessä. Tai no, ehkä reveal trailer sitten on synonyymi teaserille.

Käyttäjän Teräskäsine kuva
Teräskäsine

Sen verran kauan jo vihjattu jatkosta ettei nyt jaksanut kovin yllättyä ja vielä innostua, mutta siis hyvä uutinen kyllä.

Käyttäjän Angel of Death kuva
Angel of Death

Pakko sanoa hirvittävän suuri pettymys, survival horror ei kiinnosta juuri tippaakaan. Tuollainen Twin Peaks-hengessä tehty kauhuelementeillä varustettu toimintaseikkailu olisi kyllä kiinnostanut, mutta ei survival horror. Ensimmäinen ei menestynyt ja survival horror tuntuu olevan pirun suosittua, joten ei tämä ihan yllätys ole että korkeimpien rahapinojen kohdalta mennään. Väliin jäi tämä peli.

Käyttäjän Ruusujuuri kuva
Ruusujuuri

Selviytymiskauhistelupeli Remedyltä, tätä on odotettu kuin täysikuuta nousevaa! \../

Käyttäjän Bloodborne kuva
Bloodborne

Pitänee pelata ykkönen niin tietää mistä ihmiset ovat innoissaan/näreissään tämän survival horror paljastuksen jälkeen. Itselleni kelpaa kauhu aikalailla missä muodossa vain jos se on hyvin kirjoitettu ja kauhu on osattu tehdä itselleni oikein, eli ei koko ajan mitään jump scarea ja juokse piiloon vaatekaappiin. Kauhu on lähtökohtaisesti vaikea genre toteuttaa oikein niin leffa-alalla kuin peleissäkin.

Käyttäjän Audiovarmennus kuva
Audiovarmennus

Olipas huono ja lyhyt peli, ostamatta jää. Niisks nyyh.

Käyttäjän Stan kuva
Stan

Loistava uutinen, varmaan epic yksin oikeus mutta ehkä minä tämän kerran annan armon käydä ja pelaan sen sieltä.