Alan Wake 2 on yhä tulossa ensi vuonna, Remedy vakuuttelee

Samalla kuultiin lisätietoja firman muista peleistä.

30.10.2022 21:06

Kotimainen Remedy Entertainment valmistautuu yhä julkaisemaan kulttihitti Alan Waken jatko-osan ensi vuonna. Yhtiö valoitti järjestämässään osavuosikatsauksessaan myös muutaman vuoden takaisen Control-pelin tulevaisuudensuunnitelmia.

Alan Wake 2 on yhtiön mukaan tällä hetkellä ”täydessä tuotannossa”, eli peliä kehitetään studiolla aktiivisesti ja ensisijaisesti.

– Meillä on vielä paljon töitä tehtävänä, mutta pelin kehittäminen etenee hyvin kaikilla osa-alueilla. Pelitestit jatkuvat yhä ja olemme olleet tyytyväisiä jo saamaamme palautteeseen, Remedy toteaa.

Alan Wake 2 on yksi studion viidestä työn alla olevasta pelistä. Remedy työstää paraikaan muun muassa uusia versioita Max Paynen kahdesta ensimmäisestä pelistä yhteistyössä Rockstar Gamesin kanssa.

Studio kehittelee myös sivu- ja jatko-osia Controlille, joista ensimmäinen on soveltuvusselvityksessä. Jälkimmäinen peleistä on isomman budjetin projekti, joka on tällä hetkellä vielä konseptivaiheessa.

Remedyn viides projekti on kiinalaisen pelijätti Tencentin kanssa yhteistyössä toteutettava ilmainen co-op-moninpeli Vanguard. Peli on yhtiön mukaan Control-sivuosan tapaan soveltuvuusselvityksessä, eikä pelin ympärillä työskentelevää tiimiä kasvateta vielä ennen ensi vuotta.

Vanguard on jatkuvasti kasvava ilmaiseksi pelattava palvelupeli, jonka rikas maailma ja omintakeiset elementit saavat pelin erottumaan muiden moninpelien joukosta. Haluamme olla varmoja, että kaikki nämä jutut kulkevat käsi kädessä ennen kuin teemme sen suurempia päätöksiä seuraavaan kehitysvaiheeseen liittyen, Remedy kertoo.

Lähde: Remedy

Lisää luettavaa