Alan Wake Remastered ja Final Fantasy VII Remaken pc-julkaisu tulossa? Näin vihjaa ainakin Epic Games Storen tietokanta / Uutiset / pelaaja.fi

Alan Wake Remastered ja Final Fantasy VII Remaken pc-julkaisu tulossa? Näin vihjaa ainakin Epic Games Storen tietokanta

18.06.2021 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
6
Alan Wake Remastered ja Final Fantasy VII Remaken pc-julkaisu tulossa? Näin vihjaa ainakin Epic Games Storen tietokanta

Epic Games Store -kauppapaikan tietokanta on saattanut paljastaa ennenaikaisesti parikin lähitulevaisuudessa siintävää julkaisua.

Toinen näistä on jo tovin aikaa odotettu tapaus eli Final Fantasy VII Remaken pc-versio. Tähän mennessä PlayStation 4:lle ja PlayStation 5:lle tuodun pelin on tiedetty olleen aina nimenomaan ajallinen PlayStation-yksinoikeus, joten pc-julkistusta on odoteltu jo tovin aikaa. Pelin uusi versio Final Fantasy VII Remake Intergrade on sen viimeisimmän trailerin mukaan PS5-yksinoikeus ainakin ensimmäisen puolen vuoden ajan. Tovin aikaa pc-versiota jouduttaneen vielä siis odottamaan.

Asteen yllättävämpi tapaus on Alan Wake Remastered, mikä viittaisi kotimaisen Alan Wake -seikkailun palaavan lähitulevaisuudessa ehostetussa kuosissa. Alan Wake -sarja on nykyisin sen luoneen Remedy Entertainmentin omistuksessa. Espoolaisstudion on huhuiltu työstävän pelilleen parhaillaan myös jatko-osaa Epic Gamesin rahoituksella.

Epic Games Store -merkinnät tulivat julki kauppapaikan dataliikenteessä huomattujen muutosten myötä. Ensimmäisten joukossa asian huomasi ainakin Reddit-käyttäjä  AsleepEntrepreneur73.

Lähde: Reddit (1), (2)

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Brutal1ty kuva
Brutal1ty

Meh, en kaipaa uutta versiota pelistä jonka voin pelata jo nyt 360:lla ja PC:llä.

Mutta, kiva että FF7remake tulee PC:lle, voin ostaa sen sitten Steamistä, ei kiirettä.

Käyttäjän PSPiraatti kuva
PSPiraatti

Ai että, molemmat omia lemppareita :)

Käyttäjän Galactus kuva
Galactus

Toivottavasti tuo Alan Wake remasteri tulee PS4:lle myös.

Käyttäjän Angel of Death kuva
Angel of Death

Toivottavasti Waken mukana on American Nightmare eikä Remasteredista kiskota sitä nykystandardin mukaista uuden pelin hintaa.

Hyvä että FF7 saapuu PC:lle, joskin pelin loppu tappoi oman intoni täysin koko Remake-sarjaan.

Käyttäjän Seppo_Hovi kuva
Seppo_Hovi

Alan Wake remasteri jäänee epic storen yksinoikeudeksi, jos se on yks niistä peleistä mitä epic on rahottanu kokonaan. Se on sitten eka pelin mitä sieltä ostan, oon kyllä viimeseen asti sitä vältelly.

Käyttäjän SaskaKikkare kuva
SaskaKikkare

Ainoastaan Alan Waken mahdollinen PS4/PS5-versio kiinnostaisi jo pelkästään siksi, että sarjaa ei aiemmin ole pleikkarilla nähty. Muussa tapauksessa tulee jätettyä väliin.