Alan Wake Remastered vahvistui ensi kuulle – tässä ensitraileri suomalaisklassikon paluusta / Uutiset / pelaaja.fi

Alan Wake Remastered vahvistui ensi kuulle – tässä ensitraileri suomalaisklassikon paluusta

10.09.2021 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
5
Alan Wake Remastered, Alan Wake, Remedy, Remedy Entertainment, julkaisupäivä, Suomi

Aiemmin tällä viikolla vahvistunut Alan Wake Remastered on siunattu nyt myös tarkalla julkaisupäivällä. Ehostettu versio espoolaisen Remedy Entertainmentin vuoden 2010 -klassikosta nähdään 5. lokakuuta.

Alan Wake -pääpelin ja The Signal- sekä The Writer -laajennukset sisältävälle paketille kertyy hintaa 30 euroa. Remasteroint tuodaan niin PS5:lle, PS4:lle, Xbox Seriesille, Xbox Onelle kuin Epic Games Storen kautta pc:lle.

Ensitrailerin remasteroinnista voi katsastaa alta. Vertailukuvia alkuperäisen ja uudelleenjulkaisun välillä voi puolestaan kurkistaa toisesta uutisestamme.

Pelin julkaisusta vastaa Epic Games, jonka kanssa Remedy puuhastelee parhaillaan myös toista isompaa pelihanketta. Huhut ovat puhuneet kovasti Alan Wake 2:n puolesta, mutta mitään virallista tietoa sen suhteen ei ole saatu.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Teräskäsine kuva
Teräskäsine

Alan ei oikein näytä itseltään. Mies on rujomman näköinen ja puuttuu se ekan osan pehmeys ja kiltteys lookissa. Selkeä ero kun vertaa kuvia:
IMAGE(https://i.imgur.com/F2WkMBZ.jpg)
Ei yhtään sympaattisen oloinen, näyttää liikaa kovaksi keitetyltä etsivältä, jolle on luontevaa kaivaa pyssy esiin ja riehua.

Käyttäjän Haerski kuva
Haerski
Lainaus Teräskäsine

Alan ei oikein näytä itseltään. Mies on rujomman näköinen ja puuttuu se ekan osan pehmeys ja kiltteys lookissa. Selkeä ero kun vertaa kuvia:

*Kuva*

Ei yhtään sympaattisen oloinen, näyttää liikaa kovaksi keitetyltä etsivältä, jolle on luontevaa kaivaa pyssy esiin ja riehua.

Sekin hieman häiritsee, että naama on polygonien ja tekstuurien puolesta päivitetty nykyaikaan, mutta trailerissa nopeasti vilahtavat kasvoanimaatiot ovat yhä ilmeisesti taattua 2010-laatua.

Tässä suhteessa olen ehkä jonkin verran Remastereita vastaan: Jos graafista ilmettä ei päivitetä kokonaisuutena, niin yksittäisiä osasia puunaamalla kokonaisuudesta tulee epätasapainoinen.

Käyttäjän mantelirapu kuva
mantelirapu

Tätä juuri tarkoitin aiemmassa uutisessa, että tuunatuissa remastereissa ja remakeissa on yleensä jotain vialla. Hän näyttää nyt huonolla tavalla enemmän Ilkka Villiltä kuin Alan Wakelta.

Käyttäjän Temeccherini kuva
Temeccherini

Minun mielestäni taas on pelkästään hyvä asia, että Alanin kasvoille on saatu entistä enemmän Ilkka Villin näköä. Mutta makuasioita nämä. :)

Käyttäjän Izmou kuva
Izmou

Voisinhan tuon hommata, kun ei ole aiemmin tullut pelattua ja ei täysihintainen remaster (30€).

Nostoja