Alan Waken painajaiset saapuivat Xboxille / Uutiset / pelaaja.fi

Alan Waken painajaiset saapuivat Xboxille

22.02.2012 // Kirjoittanut: Paavo Niskala
4

Live Arcaden House Party -kampanja jatkui tänään kotimaisella pelijulkaisulla. Remedyn Alan Wake's American Nightmaren voi nyt ladata Xbox Livestä 1200 Microsoft-pisteellä eli alle 15 eurolla.

American Nightmare heittää tutun kirjailijasankarin uusiin maisemiin, kun metsät vaihtuvat aaviikkoon. Pelin otetta on kuvailtu aikaisempaa toiminnallisemmaksi.

Myös oman avatar-hahmonsa voi pukea uusiin Alan Wake -aiheisiin kuteisiin, jotka ilmestyivät tänään kauppapaikan vaateosastolle.

House Party -kampanjan edellinen julkaisu oli Electronic Artsin Warp-pulmapeli, ja ensi viikolla vuoron saa THQ:n Nexuiz-räiskintäpeli. Mikäli sattuu ostamaan kaikki kampanjan pelit ennen maaliskuun 13. päivää, tarjoaa Microsoft 800 Microsoft-pistettä ylimääräistä valuuttaa.

Muuta ajankohtaista Xbox Livessä ovat muun muassa Fable III -aiheiset tarjoukset. Ensi viikolla vuorossa on puolestaan Gears of War 3:n lisäsisältöä tavallista edullisempaan hintaan.

Demo-osastolla peli-iltoja piristävät alkuviikon Binary Domain-, SSX- ja Zumba Fitness: Rush -näytteet sekä ensi tiistain FIFA Street -maistiainen.

Lisäsisältöä viime aikoina on julkaistu muun muassa Call of Duty: Modern Warfare 3:een, Saints Row: The Thirdiin ja UFC Personal Traineriin.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Malarkey kuva
Malarkey

Päivällä latasin, kohta pelaamaan..!

Käyttäjän Miglos kuva
Miglos

House Party kampanjaan kuuluu vielä I am alive peli. Itse olen ladannut jo warpin sekä Alan Waken. Huippupelejä halvalla.

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Demoa kun pelaili Wakesta niin muistui taas mieleen kuinka hyvä peli Alan Wake on. American Nightmare itseasiassa vaikutti vielä vähän paremmalta ja ainoa murhe tai pelko pelistä itselleni oli lähinnä se, että kuinka pitkä tuollainen latauspelin tarina sitten on. Hyvällä tapaa tuli Dead Rising: Case Zero mieleen mutta vain parempana.

Käyttäjän Jaxu kuva
Jaxu

Ostin pelin heti kun ilmestyi ladattavaksi. Pelasinkin sitten samantien yhdellä istumalta. Eli lyhyyys hieman harmitti, mutta pitää silti jatkaa koska jäi parit sivut löytämättä.. Ja Arcade-osuus toki tuo lisää viihdettä.

Nostoja