Alan Waken painajaiset saapuivat Xboxille

Live Arcaden House Party -kampanja jatkui kotimaisella pelijulkaisulla. Remedyn Alan Wake's American Nightmaren voi nyt ladata Xbox Livestä 1200 Microsoft-pisteellä eli alle 15 eurolla.

22.2.2012 22:06

Live Arcaden House Party -kampanja jatkui tänään kotimaisella pelijulkaisulla. Remedyn Alan Wake’s American Nightmaren voi nyt ladata Xbox Livestä 1200 Microsoft-pisteellä eli alle 15 eurolla.

American Nightmare heittää tutun kirjailijasankarin uusiin maisemiin, kun metsät vaihtuvat aaviikkoon. Pelin otetta on kuvailtu aikaisempaa toiminnallisemmaksi.

Myös oman avatar-hahmonsa voi pukea uusiin Alan Wake -aiheisiin kuteisiin, jotka ilmestyivät tänään kauppapaikan vaateosastolle.

House Party -kampanjan edellinen julkaisu oli Electronic Artsin Warp-pulmapeli, ja ensi viikolla vuoron saa THQ:n Nexuiz-räiskintäpeli. Mikäli sattuu ostamaan kaikki kampanjan pelit ennen maaliskuun 13. päivää, tarjoaa Microsoft 800 Microsoft-pistettä ylimääräistä valuuttaa.

Muuta ajankohtaista Xbox Livessä ovat muun muassa Fable III -aiheiset tarjoukset. Ensi viikolla vuorossa on puolestaan Gears of War 3:n lisäsisältöä tavallista edullisempaan hintaan.

Demo-osastolla peli-iltoja piristävät alkuviikon Binary Domain-, SSX– ja Zumba Fitness: Rush -näytteet sekä ensi tiistain FIFA Street -maistiainen.

Lisäsisältöä viime aikoina on julkaistu muun muassa Call of Duty: Modern Warfare 3:een, Saints Row: The Thirdiin ja UFC Personal Traineriin.

Lisää luettavaa