Alan Waken paluu onkin vain Quantum Break -minisarja / Uutiset / pelaaja.fi

Alan Waken paluu onkin vain Quantum Break -minisarja

7.03.2016 // Kirjoittanut: Jukka Moilanen
5

Remedy nostatti äskettäin odotuksia Alan Waken jatko-osan varalta uudella tavaramerkkihakemuksella ja Quantum Breakiin piilotetuilla viittauksilla, mutta ohjaaja Sami Järvellä on huonoja uutisia faneille.

Järvi on kertonut Kotaku-julkaisun haastattelussa, ettei tavaramerkitty Alan Wake's Return ei ole uusi Alan Wake -peli, vaan Alan Wake palaa Quantum Breakissa nähtävänä näyteltynä minisarjana. Tavaramerkin tarkoituksena on varmistaa Alan Wake's Return -nimen suojaaminen. Järven mukaan rekisteröinti ei viittaa tuleviin Alan Wake -peleihin, vaikka toivoa jatkosta ei kannatakaan vielä heittää.

-Tutkimme vaihtoehtoja ja kehitämme konsepteja erilaisten asioiden varalle, mutta monien asioiden tulee loksahtaa paikalleen ennen kuin mitään tapahtuu, Järvi kertoo.

-Puhumme siitä ensimmäisenä, kunhan siitä on jotain puhuttavaa.

Quantum Break julkaistaan Xbox Onelle ja pc:lle 5. huhtikuuta.

Lähde: Kotaku

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Collector kuva
Collector

Kyllä se Alan Wake 2 on tulossa ja aika varmasti Remedyn seuraava peli.

Käyttäjän Malarkey kuva
Malarkey

Bummer! Kerkesin jo niin innostua... No, onhan tämä sarjakin toki mukava juttu AW-fanille. Ja uskon edelleen vakaasti, että Remedy tekee jossain vaiheessa kunnon jatko-osan. Selvästikin haluavat pitää fanien mielenkiintoa ja toivoa yllä, eikä Wakea ole unohdettu. Tuudittaudun erääseen viime vuonna julkaistuun Sam Laken haastatteluun (olisikohan ollut Game Informerin... voin etsiä YouTubesta, jos jotakuta kiinnostaa), jossa hän vastasi kysymykseen "Pääsemmekö koskaan pelaamaan Alan Wake 2:ta?" lyhyesti ja ytimekkäästi: "Kyllä."

Kyseinen video löytyikin helposti. Alan Wake 2 -kyssäri tulee jo ensimmäisen 10 sekunnin aikana.

Käyttäjän kurrinen123 kuva
kurrinen123

Hah.

Käyttäjän ehm kuva
ehm
Lainaus käyttäjältä kurrinen123

Hah.

Miksi olet aina noin kovin hapan Alan Wakea kohtaan? Siksi että "suurin osa suomalaisista ei pääse pelaamaan sitä?

Käyttäjän kurrinen123 kuva
kurrinen123
Lainaus käyttäjältä ehm

[quote='käyttäjältä kurrinen123']Hah.[/quote]

Miksi olet aina noin kovin hapan Alan Wakea kohtaan? Siksi että "suurin osa suomalaisista ei [i]pääse[/i] pelaamaan sitä?

En ole hapan. Nauran enemmänkin niille jotka uutta odotti kuin itse pelille. Koska jokin tällainengan oli melko odotettavissa.