Alaskan jylhyys ja mysteerisyys kohtaavat pelaajat tänä vuonna / Uutiset / pelaaja.fi

Alaskan jylhyys ja mysteerisyys kohtaavat pelaajat tänä vuonna

14.08.2014 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
4

Xbox Onen, PlayStation 4:n ja pc:n pulmaloikintatarjonta sen kuin jatkaa kasvuaan marraskuun 4. päivä. Kyseisestä päivästä alkaen latauspalveluihin on tupsahtamassa tällä kertaa Never Alone, jolla saattaa olla pelaajilleen hieman jopa jotain opetettavaakin.

Nuoren tytön ja tämän kettukaverin seikkailusta kertova Never Alone on kehittäjä Upper One Gamesin ensimmäinen niin sanottu "maailmapeli". Peliä on työstetty kasaan yhteistyössä Alaskan alkuperäiskansojen edustajien kanssa pyrkimyksenä luoda pelikokemus, joka nojaa juuri kyseisten kansojen tarinoihin ja kulttuuriin. Mikäli Never Alone menestyy, voidaan Upper Onelta nähdä jatkossa vastaavanlaisia muita pelejä muihin maailman alkuperäiskansoihin liittyen.

Peli on sekä yksin että toisen pelaajan kanssa koettavissa oleva seikkailu, jonka kehitystä on ollut vetämässä joukko pelialalla jo tovin aikaa vaikuttaneita kehittäjiä. Kehitystiimiin lukeutuu muun muassa MechWarrior II:n vanha luova vetäjä ja joukko henkilöitä, jotka ovat auttaneet tuomaan maailmaan muun muassa useita Tomb Raider -pelejä, kuten Underworldin, Anniversaryn ja Legendin.

Hintaa Never Alonelle on kertymässä noin 15 euroa.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Norsukampa kuva
Norsukampa

Uutisen otsikko: "Never Alone kutsuu Alaskaan"

Toisen uutisen otsikko: "Forever Alone kutsuu Azerothiin"

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Limbo ja Brothers tuosta tuli positiivisesti kyllä mieleen. Ehkä vähän Child of Lightin. Mielenkiinnolla odottelen erityisesti kaksinpelin osalta.

Tosin viimeaikaisten uutisten vuoksi odottelen myös ilmoitusta että tulee aiemmille konsoleille.

Lainaus käyttäjältä Norsukampa

Uutisen otsikko: "Never Alone kutsuu Alaskaan"

Toisen uutisen otsikko: "Forever Alone kutsuu Azerothiin"

:D Like, +1 jne.

Käyttäjän SuperNiiku kuva
SuperNiiku

Vaikuttaa kyllä mielenkiintoiselta :O

Käyttäjän Provenmental kuva
Provenmental
Lainaus käyttäjältä zappah

Limbo ja Brothers tuosta tuli positiivisesti kyllä mieleen. Ehkä vähän Child of Lightin. Mielenkiinnolla odottelen erityisesti kaksinpelin osalta.

Tosin viimeaikaisten uutisten vuoksi odottelen myös ilmoitusta että tulee aiemmille konsoleille.Lainaus käyttäjältä NorsukampaUutisen otsikko: "Never Alone kutsuu Alaskaan"

Toisen uutisen otsikko: "Forever Alone kutsuu Azerothiin" Like, +1 jne.

Kieltämättä Brothers tuli itsellänikin mieleen, mikä ei ole ollenkaan huono asia, sillä pidin siitä kovasti. Lisäksi Alaska on kenties kaunein paikka, jossa olen ikinä ollut, ja sikäläisen taruston hyödyntäminen on mielenkiintoista.