Alien: Blackout paljastui virallisesti – tulossa mobiililaitteille Suomen Turusta käsin / Uutiset / pelaaja.fi

Alien: Blackout paljastui virallisesti – tulossa mobiililaitteille Suomen Turusta käsin

7.01.2019 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
26

Huhuttu ja kiusoiteltu Alien-peli Alien: Blackout on paljastunut virallisesti. Uutta kauhuseikkailua tähdittää jälleen kerran Alien: Isolationin päähenkilönä nähty Amanda Ripley, joka konsoleiden ja pc:n sijasta seikkailee tällä kertaa tosin Android- ja iOS-laitteilla.

Uuden alustan myötä Alien: Blackout lähestyy xenomorph-pohjaista kauhistelua hieman strategisemmasta näkökulmasta. Luvassa ei ole siis ensimmäisen persoonan hiippailua, vaan pelaaminen tapahtuu käskyttämällä etäältä Ripleyn seitsemänhenkistä selviytyjätiimiä näiden yrittäessä pysyä hengissä vaurioituneen avaruusaseman sisuksissa. Avuksi käskytyksessä käytetään niin hologrammikarttaa, turvakameroita kuin tietysti liikkeentunnistustakin, mutta yhtälailla avaruusaseman vaurioilla on oma vaikutuksena selviytymiseen ja päätöksien tekemiseen.

Saataville Alien: Blackout ilmestyy 24. tammikuuta Aiemmin tehtyjen vihjailujen perusteella peli saattaisi saada tuekseen vielä myös muita Amanda Ripleyta käsitteleviä viihdekokemuksia, kuten sarjakuvia. Tiedossa myös on, että virallinen konsoleille ja pc:lle suunniteltu Alien-räiskintä on sellainenkin työn alla.

Tekemässä peliä on ollut yhteistyössä FoxNext Gamesin ja Marvel Puzzle Questin luoneen D3, Go!:n kanssa turkulainen Rival Games. Sen aiempiin töihin lukeutuvat seikkailupelit Thief of Thieves ja The Detail.

Lähde: D3 Go!

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Kuros kuva
Kuros

Aivan turha. Toivottavasti ilmestyisi pian tuo konsoli/pc tekele ja mieluummin räiskintää enemmänkin.

Käyttäjän Bloodborne kuva
Bloodborne

Ahaha, voi mobiilijonnet sentään ku annatte helppoa rahaa mobiilipeleille ja nämä perkuleen ei-mobiilipelipuljut juoksee helpon rahan perässä samoille vesille. Onneksi ei kaikki.

Käyttäjän kribmeister kuva
kribmeister

Haha voi vittu

Käyttäjän snaketus kuva
snaketus

Se siitä sitten...

Käyttäjän Rokkijani kuva
Rokkijani

:D

Käyttäjän humungus kuva
humungus

Saan melkein ihottumaa sanasta "mobiili", peliaiheisissa jutuissa.

Käyttäjän ELTP kuva
ELTP

Ei muuta lisättävää kuin:

Ehhh...

Käyttäjän antti_1986 kuva
antti_1986

XD

Käyttäjän janneus kuva
janneus

x_X

Käyttäjän Rokkijani kuva
Rokkijani

Tuleeko tässä ketjussa vallitsemaan liikuttava samanmielisyys? :D

Nostoja