Alien: Isolation -sankarin paluu alkaa näyttää varmalta – uusi teaser-video julkaistiin / Uutiset / pelaaja.fi

Alien: Isolation -sankarin paluu alkaa näyttää varmalta – uusi teaser-video julkaistiin

6.01.2019 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
7

20th Century Fox on julkaissut uuden Alien: Isolation -peliin ainakin löyhästi sidoksissa olevan teaser-videon. Twitterin puolella jaetussa pätkässä esitetään kysymys "kuka on Amanda Ripley?" ja todetaan, että tulossa olisi pian jonkinlaista aiehtta käsittelevää luettavaa, pelattavaa ja katsottavaa.

Amanda Ripley on tunnetusti Alien-elokuvasankari Ellen Ripleyn tytär, joka pääsi isosti parrasvaloihin juurikin vuonna 2014 Creative Assemblyn kehittämässä Alien: Isolationissa. Epäselvää on vielä, olisiko tulossa mahdollisesti nimenomaan uusi peli, vai viittaako teaserin lupaus luettavasta ja nähtävästä peräti siiheneri mediamuotoja yhdistävään isompaan hankkeeseen. Innokkaimmat ovat spekuloineet, että tulossa voisi olla vielä esimerkiksi Amandaan liittyvä sarjakuva, elokuva ja peli.

Uudesta Alien-pelistä huhuiltiin kovasti loppuvuodesta, kun nimi Alien: Blackout tupsahti julkisuuteen Foxin tekemän tavaramerkkihakemuksen myötä. Foxin peliosasto FoxNext Games kertoi myös vuosi sitten, että sillä olisi parhaillaan kehitteillä ainakin jonkilainen Alien-peli konsoleille ja pc:lle. Tietoa ei ole toistaiseksi tosin siitä, onko kyseisellä projektilla mitään kytköksiä uusimpaan videopätkään.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän janneus kuva
janneus

Gimme it now !

Käyttäjän snaketus kuva
snaketus

Alien räiskintäpeli, kiitos, eikä sitä vitun kissahiiripaskaa. Niitä oli ennenvanhaan ihan hyviä, miten se voi nykyään olla niin vaikeaa?

Käyttäjän kribmeister kuva
kribmeister

Alien räiskintäpeli ois kyllä tervetullut. Isolation oli perkeleen hyvä peli, vähän liian pitkä tosin.

Ehkä joku kompromissiratkasu ois jees, välillä pistetään droneja nippuun pulssikiväärillä ja välillä leikitään piilosta kuningattaren kanssa. Tulis kyllä hyvä mieli jos saisivat edes kohtuullisen leffanki tehtyä, covenant oli sellasta paskaa että oksat pois ja ripulit pilluun.

Käyttäjän Rokkijani kuva
Rokkijani

Minä en kaipaa piilosilla olemista. Kunnon tykitystä kuumottavissa olosuhteissa.

Käyttäjän Augustus kuva
Augustus
Lainaus kribmeister

Alien räiskintäpeli ois kyllä tervetullut. Isolation oli perkeleen hyvä peli, vähän liian pitkä tosin.

Samaa mieltä. Noin kymmenen tuntia olisi ollut optimaalinen pituus Isolationille. Loppua kohden alkoi jo vähän kyllästyttämään, mutta oli se silti hyvä peli.

Käyttäjän Celoril kuva
Celoril

Räiskintöjä tulee joka tuutista ja kaikilla mausteilla, että kissa-hiirileikkiä sen olla pitää. Peli oli/on niin sykettä nostava ja pakokauhua aiheuttava, että lisää samaa tavaraa kyllä kelpaa.
Kyllä Alienin pitää olla juuri tuollainen, eli täysin ylivertainen peto.

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Isolation oli loistava mutta tosiaan lyhyempikin olisi voinut olla. Toisaalta eipä se harmittanut, että pelattavaa olikin enemmän kuin odotti.

Räiskintää on tosiaan tarpeeksi muutenkin ja lähtee vähän se idea ylivoimaisesta vastustajasta jos pystyy kasoittain kaatamaan otuksia. Johonkin aihetta koskevaan uutiseen laitoinkin, että ehkä räiskintää voisi harrastaa luovasti sekä muita vihollisia vastaan. Alien olisi se, jonka takia tulisi pakotettu tulitauko ellei halua houkutella otusta juuri itsensä kimppuun. Samalla voisi hyödyntää otusta vihollisten hoitelemiseen. Pulmiakin voisi aseella hoidella, esim. ampumalla kytkimiä, piuhoja sun muuta, joista sitten tapahtuu mitä milloinkin.

Kuulostaa teoriassa "helpolta" mutta teepä peli, jossa tuo toimii koko keston ajan. Hiippailu voi käydä turhan pitkäksi mutta se ainakin toimi alussa kuten lopussakin.

Itse toivoisin enemmän muita kuin alieneita mukaan, joiden kanssa vuorovaikuttaa. Ehkä muutenkin kuin panoksia ja alienia pompottelemalla.

Nostoja