Alien palaa konsoleille ja pc:lle kokonaan uudella räiskintäpelillä / Uutiset / pelaaja.fi

Alien palaa konsoleille ja pc:lle kokonaan uudella räiskintäpelillä

17.01.2018 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
3

Elokuvayhtiö 20th Century Foxin peliosasto FoxNext Games on suunnittelemassa uuden Alien-elokuvien maailmaan pohjautuvan räiskintäpelin tuomista konsoleille ja pc:lle.

Peliä on kehittämässä Kaliforniassa toimiva Cold Iron Studios, jonka FoxNext osti hiljattain massiivimoninpelijulkaisija Perfect Worldilta. Tietystikään paljoa projektista ei ole haluttu vielä sanoa, mutta Foxin antamien vihjeiden mukaan odottaa sopii toiminnantäyteistä ja jatkuvaa maailmaa, joka rypee Alien-universumien mysteereissä.

25 hengestä koostuva Cold Iron perustettiin vuonna 2015. Sen kehittäjien joukosta löytyy esimerkiksi Neverwinterin, Metroid Prime 3:n, BioShock Infiniten, Doomin ja Borderlandsin parissa työskellyttä porukkaa.

Lähde: FoxNext Games

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Kyllä se Isolation taisi löytää Alienille parhaiten sopivan genren mutta toki siinä missä Aliens oli jo enemmän toimintaa Alienin ollessa jännitystä/kauhua, voi yhtä lailla räiskintäkin toimia Alien-puitteissa.

Pelkona vain on että peli parhaimmillaankin saattaa olla "vain" hyvä räiskintä, jossa satutaan ampumaan tuttuja Alien-hahmoja, sen sijaan että peli toisi Alien-tunnelmaakin, kuten Isolation.

Ehkä jotain kauhuräiskintää voisivat yrittää, jossa panokset on vähissä ja joutuu myös vähän välttelemään taisteluita tai vähintäänkin valitsemaan tarkasti milloin taistella. Se voisi toimiakin. Isolationissahan ei mörölle juuri voinut vastaan panna.

Käyttäjän jarpiz87 kuva
jarpiz87

Juuri näin ei saa olla silmitöntä paukutusta, Koska sellanen vie mehut aika nopee expect DOOM! :D Saisivat viä jotai mini puzzleja heitellä sekaa esim jonku androidin ohjelmointi hakkeroitavat ovet sun muuta sellaista! :)

Käyttäjän Topsu1 kuva
Topsu1

Jos tulee samanlainen räiskintää kuin siitä edeltävästä alien räiskintää pelistä joka floppasi pahasti, kun oli sen verran keskinkertainen buginen peli niin en osta.

Edit: Tarkoitin siitä Aliens: Colonial Marines joka on umpi surkea peli ja toivottavasti Fox ei tee sama virhettä toisen kerran.