Alien-pelejä vedettiin pois Steamin kauppasivuilta / Uutiset / pelaaja.fi

Alien-pelejä vedettiin pois Steamin kauppasivuilta

2.01.2015 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
6

Segan Alien-aiheiset pelit Aliens vs. Predator ja Aliens: Colonial Marines ovat kadonneet myynnistä Steamissa. Kato tapahtui ilman minkäänlaista varoitusta vuodenvaihteen aikoihin.

Syy pelien poistumiseen saattaa liittyä peleihin sidottuihin Alien-lisensseihin, jotka ovat voineet vanhoiksi. Parhaillaan Colonial Marines näyttäisi olevan edelleen saatavilla digitaalisesti toki vielä sekä Xbox 360:lle että PlayStation 3:lle.

Lisenssien vanheminen vuodenvaihteen aikoihin ei ole mikään uusi juttu. Vastikään esimerkiksi Marvel vs. Capcom Origins poistui myös konsolien latauspalveluista, kun taas 3DS:n eShop menetti kaksi kappaletta Tetris-pelejä.

Peleistä brittiläisen Rebellionin Aliens vs. Predator julkaistiin konsoleille ja pc:lle vuonna 2010 varsin keskinkertaisessa kuosissa. Gearbox Softwaren Colonial Marines vuorostaan haukuttiin käytännössä pystyyn, kun se julkaistiin vuonna 2013. Reilun viiden vuoden verran työstetyn pelin tilaa ei auttanut se, että siitä aikoinaan esitelty ennakkomateriaali näytti reilusti paremmalta kuin lopullinen tuotos.

Lähde: Reddit

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän onnistunyt kuva
onnistunyt

Aliens vs Predator on mielestäni ihan mukava peli. Kolme hahmoa Alien, Predator ja ihminen, jolla jokaisella oma pelityylinsä. Moni muu peli antaa vain yhden vaihtoehdon ohjauksineen.

Käyttäjän Speedy kuva
Speedy

Harva noita varmaan kaipaa. AvP 1 ja 2 oli hyviä mut se xbox/pleikalle tullu oli kyl aika kuraa mun mielestä.

Käyttäjän SamTheFurious82 kuva
SamTheFurious82

Heh ja jokainen löytyy levyversiona, aina alkuperäisestä Jaguarin AvP pelistä lähtien.

Käyttäjän frozen kuva
frozen

tuolta tuli ostettua ja saa vielä vähän päälle 1€ hintaan vain

http://www.nuuvem.com.br/produto/72-aliens-vs-predator

Käyttäjän kurrinen123 kuva
kurrinen123

Entäs Alien Isolation?

Käyttäjän Juissimehu312 kuva
Juissimehu312

Ehkä on parempi että kyseiset pelit vaipuu unholaan. AvP 2010 oli pettymys verrattuna aiempiin peleihin, mutta kovin isku tälle sarjalle sitten AvP leffojen oli Aliens: CM. Luojan kiitos Alien Isolation onnistui nostamaan tasoa.