Alieneja! Pitkään kiusoiteltu ensimmäinen kohtaaminen tapahtui Elite: Dangerousin uumenissa / Uutiset / pelaaja.fi

Alieneja! Pitkään kiusoiteltu ensimmäinen kohtaaminen tapahtui Elite: Dangerousin uumenissa

6.01.2017 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
5

Avaruuslentelypeli Elite: Dangerousin yksi mysteerisimmistä piirteistä on ottanut mittavan harppauksen eteenpäin. Sopivasti näin uuden vuoden startattua pelaajat ovat alkaneet kohdata pelissä ensimmäistä kertaa ulkoavaruuden olentoja pitkään jatkuneiden kiusoittelujen jälkeen.

Aiemmin pelistä on ollut löydettävissä viitteitä ulkoavaruuden asukeista esimerkiksi erinäisten artifaktien ja raunioiden muodossa, mutta mitään näin konkreettistä ei Elite: Dangerousissa ole aiemmin kuitenkaan kohdattu. Puheita alienien lisäämisestä peliin on ollut aina vuodesta 2012 asti, jolloin kehittäjä Frontier Developments vasta keräsi joukkorahoitusta pelilleen.

Videon ensimmäisen kohtaamisen tapahtumisesta voi katsastaa ohesta. Vielä ainakin toistaiseksi kohtaaminen alienien kanssa vaikuttaisivat tapahtuvan hyvin ennaltamääritellyissä olosuhteissa.

Lähde: Rock Paper Shotgun, Polygon

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän edqe kuva
edqe

Projektin Kickstarter joukkorahoitus päättyi: January 5, 2013

Ihan hienoa, että lisäsivät eilen jonkin alienin vihdoinkin peliin. Odotan itse kuitenkin huomattavasti enemmän suurempia pelillisiä uudistuksia kuten "space legs".

Käyttäjän Warjo kuva
Warjo
Lainaus käyttäjältä edqe

Projektin Kickstarter joukkorahoitus päättyi: January 5, 2013

Ihan hienoa, että lisäsivät eilen jonkin alienin vihdoinkin peliin. Odotan itse kuitenkin huomattavasti enemmän suurempia pelillisiä uudistuksia kuten "space legs".

Niiiiiin, ne alienithan ei ole kuin yksi osa peliä...

Suosittelen peliä kokeilemaan jos avaruuspelit kiinnostaa.

Käyttäjän edqe kuva
edqe
Lainaus käyttäjältä Warjo

Niiiiiin, ne alienithan ei ole kuin yksi osa peliä...

Suosittelen peliä kokeilemaan jos avaruuspelit kiinnostaa.

Omistan pelin ja lisäosat toki, mutta valitettavasti peli ole vieläkään vakuuttanut tarpeeksi, että haluaisin käyttää siihen nykyistä noin sataa tuntia enempää. Saa nähdä tuovatko alienit jotain muutakin kuin vain hieman vaihtelevuutta perus PvE:n.

En ole saanut 2 x joystick + FA off kokoonpanosta vieläkään oikein mieluista, mikä sekin syönyt intoa.

Käyttäjän Jamatsu kuva
Jamatsu

HTC Vive -tuen vuoksi tuli tätä peliä jonkin verran kokeiltua, vaikka en moninpeleihin normaalisti koske. VR onkin ihan hienoa lentelyä hetken aikaa, mutta valitettavasti itse peli on niin totaalinen borefest ja pelkkää grindaamista, että kiinnostus loppui jo muutaman tunnin jälkeen. Vielä kun YouTubesta katsottuna pelattavuus ei siitä muuttuisi miksikään edes sadan pelitunnin jälkeen, ei minua tämän pelin pariin saa enää kirveelläkään.

Samoihin aikoihin Elite: Dangerousia testatessani kokeilussa oli myös Star Citizen. Olipa muuten silmiä avaava kokemus. Vaikka pelissä ei vielä suoranaisesti ole mitään pelattavaa, jo lyhytkin kokeilu kertoi, miksi ihmiset ovat Star Citizenistä niin innoissaan ja sijoittavat siihen ennalta niin paljon rahaa. Tämä on avaruuspeli, jota allekirjoittanut ja monet muut ovat odottaneet koko pienen ikänsä. Pelin skaala ja tekemisen määrä valmistuessaan tulee olemaan massiivinen. Star Citizenin rinnalla Elite: Dangerous on staattinen, tylsä ja kaiken hauskuuden pelaamisesta imevä (esim. sakot/rangaistukset), vanhanaikainen läjä, jossa avaruusasematkin ovat vain valikkoruutuja. Allekirjoittaneesta tuli kertaheitolla Star Citizenin tukija (peruspaketti + yksinpelikampanja).

Käyttäjän mur72 kuva
mur72

Eihän Elite koskaan ollutkaan mitään Wing Commanderin, Privateerin tai Star Citizenin tapaista.

Sen sanon, että olipa helvetin tylsä video. 8 minuuttia warppailua... En myöskään tykkää tuosta Thargoidin biologisesta olomuodosta. Biomömmöt ovat jo niin kyllästynyt trendi. Kromia, terästä ja hifiä taivaalle! :P

ps. Eldar Craftworldin warppaus aurinkokuntaan ja maapallon valloitus/tuhoaminen olis hieno leffa tai peli.

Nostoja