Alienit ovat osa Call of Duty: Ghostsin tulevaisuutta

Uusin Call of Duty: Ghostsin traileri käy läpi, mitä peliltä voidaan odottaa tulevaisuudessa lisäsisällön muodossa.

19.12.2013 20:08

Activision on tarjonnut tarkempia yksityiskohtia Call of Duty: Ghostsia varten suunnitellusta lisäsisällöstä. Tarkoituksena peliin on julkaista kaikkiaan neljä suurempaa sisältöpakettia, jotka kulkevat nimillä Onslaught, Devastation, Invasion ja Nemesis.

Tuttuun tapaan kukin paketeista tarjoaa joukon uusia moninpelikarttoja peliin, mutta nähdäänpä mukana samalla myös hieman muutakin kivaa Black Ops II:n malliin. Tarkoituksena Infinity Wardilla ja kumppaneilla on sekä laajentaa pelin asearsenaalia kuin myös tarjota joka paketin mukana aina yksi uusi episodi pelin alieneilla kyllästettyyn Extinction-pelitilaan.

Innostuneimmille codittajille Activision tarjoaa tietysti mahdollisuutta hankkia kaiken suuremman lisäsisällön kausikortilla. 50 eurolla saa kunkin edellä mainituista paketeista ilman lisäveloituksia kuin myös hieman ekstrasälää, kuten Free Fall -kartan ja Team Leader Digital Packin erilaisine kosmeettisine leluineen.

Vaikka kausikortin myös ostaisi ensiksi PlayStation 3:lle tai Xbox 360:lle, voi sen pelin kanssa päivittää myöhemmin saman valmistajan uudelle konsolille.

Alla vähän videota tulevaan lisäsisältöön liittyen.

Lisää luettavaa