Keskustelu Aliens: Colonial Marines -räiskinnän laadusta ei ota loppuakseen. Pelisivusto Polygon raportoi yhdysvaltalaisen asianajotoimisto Edelson LLC:n ottaneen Kaliforniassa käsittelyynsä ryhmäkanteen, joka syyttää julkaisija Segaa sekä kehittäjä Gearboxia virheellisestä markkinoinnista.

Syytökset kohdistuvat Segan ja Gearboxin Colonial Marinesista tekemiin demoihin, joita yhtiöt esittelivät yleisölle ja medialle ennen pelin virallista julkaisua. Kun julkaisupäivä lopulta koitti, huomattiin ennakkoon näytetyn materiaalin poikenneen varsin merkittävästikin pelin lopullisesti versiosta, eikä niinkään positiivisella tavalla.

Ryhmäkanteen mukaan Sega ja Gearbox esittelivät harhaanjohtavaksi katsottua materiaalia väittäen sen olleen ”varsinaista pelikuvaa”. Kanne myös syyttää yhtiöiden pitäneen pelaajia pimennossa laatueroista aina pelin julkaisupäivään asti sallimalla Colonial Marinesista tehtyjen arvostelujen julkaisemisen vasta juurikin pelin saapuessa.

Kanteella haetaan korvauksia kaikille, jotka ostivat pelin sen julkaisupäivänä tai tilasivat sen ennakkoon. Polygonin mukaan kanne on toimitettu tällä viikolla pohjoiskalifornialaisen tuomioistuimen käsiin.

Pelaaja-lehden arvostelun Aliens: Colonial Marinesista voi lukaista täältä.

Lähde: Polygon

Lisää luettavaa