Alistu hulluudelle ihan ilmaiseksi – H. P. Lovecraftin innoittaman Dagon-kauhuseikkailun saa nyt maksutta Steamista / Uutiset / pelaaja.fi

Alistu hulluudelle ihan ilmaiseksi – H. P. Lovecraftin innoittaman Dagon-kauhuseikkailun saa nyt maksutta Steamista

27.09.2021 // Kirjoittanut: Tarja Porkka-Kontturi
2
Bit Golem, Dagon, Steam, H.P. Lovecraft

Puolalainen Bit Golem on julkaissut ilmaisen Dagon-kauhuseikkailunsa Steamissa.

Viime perjantaina 24. syyskuuta julkaistu Dagon on H.P. Lovecraftin samannimisen novellin pelillinen sovitus. Synkeään merelliseen maisemaan sijoittuva erittäin positiivisen vastaanoton saanut seikkailu vannoo olevansa sataprosenttisen uskollinen alkuperäiselle tarinalle.

Dagonia voi pelata niin ohjaimella kuin hiirellä ja näppäimistölläkin ja se päivitetään VR-tuella heti ensi kuun puolella. Dagonin voi ladata maksutta täältä. Ilmaisen tarinapelin jatkoksi on saatavilla neljän euron hintainen lisämateriaalipaketti, joka sisältää ääni- sekä e-kirjan. 

Bit Golem työstää parhaillaan myös Alfred Hitchcockin innoittamaa kalastustrilleri Tales of Herring Lakea, jonka julkaisua uumoillaan joulukuun 1. päivälle.

Lähde: Steam

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Kadoogan kuva
Kadoogan

Edit. Nevermind

Käyttäjän mantelirapu kuva
mantelirapu

Cool, aika sattuma että hiljattain lainasin Lovecraft-kokoelman kirjastosta ja Dagon-tarinan jo siitä lukenut. Kiinnostaa nähdä miten maailma on toteutettu.

Nostoja