Alkuperäinen Devil May Cry -trilogia täyttyy Switchillä helmikuussa / Uutiset / pelaaja.fi

Alkuperäinen Devil May Cry -trilogia täyttyy Switchillä helmikuussa

25.11.2019 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
2
Devil May Cry, Devil may Cry 3, Devil May Cry 3: Special Edition, Capcom, 20. helmikuuta,

Capcom jatkaa vanhempien Devil May Cry -sarjan osien yksittäistä julkaisemista Switchille taas 20. helmikuuta. Alkuperäisen Devil May Cryn ja Devil May Cry 2:n jälkeen tuloaan tekee tietysti Devil May Cry 3: Special Edition.

Kahden aiemman pelin tavoin kolmososaa myydään alustalla itsenäisenä pelinä noin 20 euron hintaan. 

Devil May Cry 3 oli aikoinaan sekin vielä PlayStation 2:lle alun perin tehty sarjan osa. Special Edition on pelin monipuolisempi versio, johon ujutettiin mukaan niin pelattava Vergil-hahmo kuin Bloody Palace -haastetila. Muilla alustoilla peli on ollut sittemmin osa alkuperäisen trilogian yhteen pakannattu Devil May Cry HD Collection -pakettia, jonka tulosta Switchille ei ole ollut harmillisesti toistaiseksi puhetta.

Päivitys: Capcom on sittemmin vahvistanut ainakin Japania varten fyysisen Devil May Cry Triple Packin, joka sisältää kunkin edellä mainituista peleistä. Niistä ykkönen on pelikortilla ja muut ujutetaan mukaan latauskoodeina. Hintaa sille kertyy 4 990 jeniä eli noin 40 euroa. Myös paketin julkaisu tapahtuu 20. helmikuuta.

Lähde: Devil May Cry (Twitter)

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Ei riitä että tulee 14 vuotta vanha peli, vaan se tulee vieläpä erillisenä julkaisuna sen sijaan, että kerralla HD collectionin muodossa - joka sekin on 7 vuotta vanha julkaisu. On hienoa olla Switch-pelaaja. Onneksi omistaa myös muut konsolit niin ei ole pakotettu ostamaan huonointa vaihtoehtoa. Tosin itsellä lähinnä vitonen mielessä jos tätä pelisarjaa taas jossain vaiheessa pelailen.

Tähän mennessä se parjattu DMC: Devil May Cry on maistunut itselleni parhaiten. Sitähän ei edes Switchille ole. Ehkä pitää odottaa ensin että se vielä vähän vanhenee?

Käyttäjän mantelirapu kuva
mantelirapu

Samaa mieltä. Rahastuksen maku vain vahvistuu pelialalla vuosi vuodelta. Muistan kuinka 2010-luvun alussa tuli yleensä 3 peliä sisältäviä HD collectioneita ja ihmiset valitti silloinkin että rahastusta. Nykyään tällaiset kattavat ja hintalaatusuhteeltaan erinomaiset kokoelmat ovat harvinaista herkkua, kun samaan 40 euron hintaan sisältyy vain yksi vanha peli. Pidin kovasti Aladdin & Lion King kokoelmasta, mutta kaksi yli 25 vuotta vanhaa peliä 40 eurolla on vähän liian vähän tuohon hintaan. Muitakin pelejä olisi ihan hyvin voinut sisällyttää samalla hintaa jonkinlaiseen laajempaan Disney-nostalgiapakettiin.