Alkuperäinen Final Fantasy Crystal Chronicles palaa PS4:llä ja Switchilla / Uutiset / pelaaja.fi

Alkuperäinen Final Fantasy Crystal Chronicles palaa PS4:llä ja Switchilla

10.09.2018 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
2

Gamecuben erikoislaatuinen toimintaseikkailupeli Final Fantasy Crystal Chronicles saa ehostuskäsittelyn. Square Enix on paljastanut sekä Switchille että PlayStation 4:lle Final Fantasy Crystal Chronicles Remastered Editionin, jonka julkaisu siintää ensi vuoden puolella.

Uusilla alustoilla Crystal Chronicles ei tarjoa enää tietystikään erikoista yhteistyöpelimahdollisuutta, jossa ylimääräiset pelaajat käyttivät ohjaiminaan konsoliin kytkettyjä Game Boy Advance -käsikonsoleita. Tarjolla on sen sijaan ihan vain perinteinen verkkopelituki, minkä lisäksi uudelta versiolta kelpaa odottaa tietysti myös terävämpää grafiikkaa.

Pelinä muuten Crystal Chroniclesin pitäisi olla tuttu jo sitä pelanneille. Vuoropohjaisen roolipelin sijaan se nojaa siis suoraan ja yksinkertaiseen toimintaan, jossa pelaajien liikkuvuutta rajoittaa pelimaailmassa vellova myrkkysumu. Ainut keino suojautua sumulta on kantaa mukanaan pientä kristallia, jonka sijainnista yhteistyöpelaajien täytyy olla jatkuvasti itse vastuussa.

Mukana on tuttuun malliin kyllä myös yksinpelimahdollisuuskin.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Bleach90 kuva
Bleach90

Aika kova. Menee ehkä tällä kertaa Switchille ostoon, tuskin tuo PS4 niin paljon hienompi on.

Käyttäjän Luffymcankka kuva
Luffymcankka

Tää oli kova aikoinaan neljällä GBA:lla, vaikka Four Swords Adventuresista enemmän pidinkin.