Alkuperäinen Gears of War palaa Xbox Onella / Uutiset / pelaaja.fi

Alkuperäinen Gears of War palaa Xbox Onella

27.04.2015 // Kirjoittanut: Jukka Moilanen
16

Xbox 360 -räiskintäpeli Gears of Warista on tekeillä uusittu versio Microsoftin uudelle konsolille.

Polygon-julkaisun lähteet kertovat Black Tusk Studiosin työstävän Microsoftin kanssa remasteroitua Xbox One -versiota Gears of Warista. Uudistetun Gears of Warin kerrotaan sisältävän päivitetyn ulkoasun sekä animaatiostudio Plastic Waxin työstämät uudet välianimaatiot. Tiettävästi myös Brink- ja Dirty Bomb -räiskintäpelien kehittäjä Splash Damage on mukana Gears of Warin Xbox One -käännöstyössä.

Myös pelin ennakkotestiversioita käsiinsä saaneet testaajat ovat kertoneet Kotaku-julkaisulle uuden pelin olevan uudistettu versio alkuperäisestä Gears of Warista. Pelin moninpeliin käsiksi päässeet käyttäjät kertovat testiversion sisältävän kaikkiaan kuusi verkkopelimuotoa. Verkkopelin kerrotaan lisäksi pyörivän 60 kuvaa/sekunti -ruudunpäivitysnopeudella.

Microsoft ei ole vahvistanut julkisesti uuden Gears of War -pelin kehitystyötä. Gears of Warin ensiesiintymisestä on ensi vuonna kulunut 10 vuotta. Peli julkaistiin myöhemmin myös Windowsille, jonka lisäksi sarja täydentyi vuoteen 2013 mennessä kolmella jatko-osalla.

Lähde: Polygon, Kotaku

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Megaman kuva
Megaman

ei hele…..ei näitä jaksa enää

Käyttäjän Hugejorma kuva
Hugejorma

Yleensä en suhtaudu kovinkaan positiivisesti näihin uusintajulkaisuihin, mutta tässä tapauksessa kyllä kiitos. Jos hinta on sopiva, niin ostan pelkästään nettipelin takia.

Käyttäjän YritaEdes kuva
YritaEdes

Miksi?

Käyttäjän gurgi kuva
gurgi
Lainaus käyttäjältä Megaman

ei hele…..ei näitä jaksa enää

No ei tämä sentään ole mikään muutaman kuukauden vanha remasterointi viime-geniltä, joten turhaa lässytystä. Ite en sarjasta pidä, joten aika yhdentekevä remake, muttei mitään vinkumisen aihetta tässä.

Käyttäjän Oselot kuva
Oselot

Laittaisivat edes koko trilogian yhteen pakettiin eikä vain yhtä peliä. Eka gearssi oli yksi tärkeimmistä syistä itselle aikoinaan ostaa x360 ja eipä tarvinut pettyä. Kova yksinpeli/coop ja oman sukupolvensa yksi parhaista nettipeleistä. Silti eikö näitäkin resursseja olisi voitu käyttää siihen uuteen peliin?

Käyttäjän Core kuva
Core

Itseä kiinnostaa, kun pelisarjaa ei ole tullu ikinä pelattua. Mutta riippuu hinnasta aika paljon. Jos tekisivät Halo MCC-tyylisen paketin yhden täyshintasen pelin hinnalla, niin ehkä sitten.. En tiedä alanko remasteroidusta pelistä kymmenen vuoden takaa maksamaan uuden pelin hintaa vaikka peli kiinnostaakin.

Käyttäjän Malarkey kuva
Malarkey

Olipa kyllä suuri pettymys. Odotin Black Tuskilta jotain uutta peliä, vaikka edes uutta Gearsia. Niin sitten tämä. Samaa mieltä Oselotin kanssa, tekisivät edes koko trilogian kerralla. Sitten olisi jo ehkä aihetta innostua. Vaikka remasteroitu ykkösosa periaatteessa kiinnostaakin, niin ei puhettakaan että maksaisin 60-70€. Joskus alennuksesta sitten.

Käyttäjän Lordo kuva
Lordo

No jes... ---> Seuraava uutinen

Käyttäjän Balnazzard kuva
Balnazzard

No onhan kyseessä jo kohta 10 vuotta vanha peli, joten jos kyseessä on Halo:CE/Halo 2-Anniversaryn kaltainen versio, niin miksipä ei....ja siltä tuo ainakin omaan korvaan kuullostaa, eikä miltään "HD-remakelta". Mutta tosiaan tästäkin huolimatta pelin hinnan olisi oltava vain 20-30e korkeintaan, mikäli kahta jatko-osaa ei isketä samaan pakettiin.

Käyttäjän ZaleraFF kuva
ZaleraFF

Kyllähän tuo kelpaa, jäänyt Gearsit pelaamatta kokonaan ja pientä kiinnostusta pelisarjaan on jo ollut muutama vuos.