Alkuperäinen Life is Strange palaa ehostettuna helmikuussa / Uutiset / pelaaja.fi

Alkuperäinen Life is Strange palaa ehostettuna helmikuussa

25.09.2021 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
2
Life is Strange, Life is Strange Remastered, Remastered Collection

Square Enix on vahvistanut uuden julkaisuajankohdan Life is Strange: Remastered Collection -paketilleen. Alun perin vielä tälle vuodelle kaavailtu remasterointikokoelma on saamassa julkaisunsa nyt 1. helmikuuta 2022.

Julkaisu tapahtuu tuolloin PS4:llä, Xbox Onella, Switchillä, Steamissa sekä Stadialla.

Paketti pitää sisällään ehostetun version alkuperäisestä Life is Strange -seikkailupelistä ja sen esiosana toimineesta Life is Strange: Before the Stormista, jotka saadaan uudessa kuosiss amyyntiin myös erikseen. Molemmat ovat saaneet alleen uuden pelimoottorin ja valaistusteknologiaa, ja myös hahmoja sekä ympäristöjä on lähdetty viilaamaan. Kasvoanimaatiot on nekin laitettu parempaan kuosiin liikkeenkaappauksen voimin.

Ehostuksen takana on Before the Stormin alun perin tehnyt ja juuri ilmestyneestä Life is Strange: True Colorsista vastannut Deck Nine.

Lähde: Square Enix

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Agathon kuva
Agathon

Hieno uutinen tämä. Kunhan alkuperäinen fiilis säilyyy ja tunnelma vain paranee paremmilla graffoilla on tämä tervetullut uutinen!

Käyttäjän partajeesus kuva
partajeesus

Jos remasterit on tarpeeksi hyvin tehty niin tulee pleikkarin usa storesta ostettua se true colorsin kallein versio jossa nuo tulee mukana sillä hintaa on 70e joten siinä on ihan ok hinta / peli jo.
Eka LiS oli kuitenkin ilmestyessään mulle vuoden paras peli ja before the storm oli myös erittäin hyvä vaikka ei ihan samalle tasolle yltänytkään.

Nostoja