Alkuperäinen paha palaa Dead or Aliven uusimmassa inkarnaatiossa / Uutiset / pelaaja.fi

Alkuperäinen paha palaa Dead or Aliven uusimmassa inkarnaatiossa

21.11.2014 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
1

Team Ninja on paljastanut ensimmäisen uuden hahmon, jonka se on lisäämässä Dead or Alive 5:een pelin uuden Last Round -version myötä. Kyseessä on Raidou, joka nähtiin sarjassa viimeksi alkuperäisen Dead or Aliven viimeisenä vastustajana.

Dead or Alive 5:ssä Raidou on kokenut varsin merkittävän ulkoisen muutoksen, sillä mies on huijannut kuolemaa muuttumalla kyborgiksi. Vauhdissa uuden hahmon näkee oheisilla videoilla.

Raidoun ohella Last Roundissa on tarkoitus nähdä myös yksi uusi naispuolinen taistelija. Uusien taistelijoiden ohella Last Roundissa tullaan näkemään myös kaksi uutta kenttää, kasoittain erilaisia asusteita sekä ainakin uudella sukupolvella myös graafisia parannuksia.

Dead or Alive 5: Last Round julkaistaan Euroopassa niin PlayStation 4:lle, Xbox Onelle, PlayStation 3:lle kuin Xbox 360:llekin helmikuun 20. päivä. Pelistä tuodaan saataville sekä perinteinen maksullinen versio että myös laajennettavissa oleva ilmaisversio.

Lähde: Koei Tecmo

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän snaketus kuva
snaketus

Alkaa tämänkin uudelleenjulkaisu saavuttamaan Street Fighter-tason pikkuhiljaa. Voisi harkita, koska ei vielä yhtään Dead or Alive 5:sta ole tullut hommattua, mutta mitäs jos odottelis sitä megafoxultra-versiota.