Alkuperäinen Star Wars Battlefront II palasi verkkosotimaan yllätyspäivityksellä / Uutiset / pelaaja.fi

Alkuperäinen Star Wars Battlefront II palasi verkkosotimaan yllätyspäivityksellä

3.10.2017 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
3

Disney on julkaissut jälleen yllätyspäivityksen yhteen sen vanhemmista Tähtien sota -peleistä. Tällä kertaa huomiota on annettu vuodelta 2005 peräisin olevalle alkuperäiselle Star Wars Battlefront II:lle, joka on päivityksellä saanut verkkopelinsä takaisin pc:llä.

Alkuperäinen Battlefront II oli aikoinaan yksi niitä pelejä, joiden virallinen moninpelipuoli menetettiin sitä pyörittäneen GameSpy-palvelun lopetettua toimintansa. Vastaavan kohtalon koki aikoinaan esimerkiksi myös Star Wars: Empire at War -strategiapeli, johon palautettiin virallinen moninpelituki syyskuun alussa.

Uuden moninpelipäivityksen voimin Battlefront II:n Steam- ja GOG-version pelaajat pystyvät nyt myös räiskimään keskenään. Ainakin vielä näin julkaisussa uusi nettipeli on raporttien mukaan tosin tökkinyt muutamilla pelaajilla. GOGin tukitiimi on ilmoittanut tutkivansa asiaa ja epäillyt jo ongelman mahdollisesti johtuvan odotettua isommista pelaajamääristä.

Lähde: GOG (1), (2)

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän taistelujake kuva
taistelujake

Tämä oli kyllä kieltämättä vähän yllättävää. Olisi kiva tietää mitä siellä disnillä tapahtuu ensin ammutaan vanhoja pelejä alas vasemmalta ja oikealta mutta yhtäkkiä alkaa tämmöisiä juttuja tapahtumaan.

Käyttäjän snaketus kuva
snaketus

Niin ne pelit vain palaa henkiin. Pc:llä.

Käyttäjän lindario kuva
lindario

Disneylle tämän johdosta kyllä ansaitusti toistaiseksi voimassaoleva synninpäästö

Nostoja