Alkuperäinen The Binding of Isaac muovataan entistäkin haastavammaksi

The Binding of isaac: Rebirthista huolimatta myös alkuperäinen The Binding of Isaac on saamassa vielä sisältöä.

5.2.2015 00:51

Hiljattain uusioversion PlayStationeilla ja pc:llä saanut The Binding of Isaac on saamassa edelleen alkuperäisessäkin muodossaan huomiota kehittäjiltään. Osana YouTube-kanava Game Squidin tuoreehkoja videoita pelin ohjelmoija Florian Himsl on paljastanut työstävänsä uutta sisältöä alkuperäispelin Wrath of the Lamb -laajennusta varten.

Uusi sisältö keskittyy erityisesti pelin haasteen nostamiseen. Kun peli seuraavan kerran laajenee, tullaan siinä näkemään uusi Hard Mode -tila ja uusia eliittivihollisia, jotka muistuttavat ulkoisesti monia vanhoja vitsauksia, mutta uusilla erilaisilla ominaisuuksilla varustettuna. Muutamia bugejakin Himsl on kyllä myös luvannut karsia.

Täysin varmaa ei vielä ole, onko uusi sisältö tarkoitus tuoda peliin ihan vain päivityksellä vai kenties jopa maksullisessa muodossa.

Himsl on vihjannut, että mikäli uudesta sisällöstä tykätään, on sillä vielä ainakin jonkinlainen mahdollisuus päästä osaksi myös The Binding of Isaac: Rebirthia. Lähitulevaisuudessa Rebirth on toki saamassa myös vielä kokonaan oman laajennuksensa.

Lähde: Rock Paper Shotgun

Lisää luettavaa