Alkuperäinen The Binding of Isaac muovataan entistäkin haastavammaksi / Uutiset / pelaaja.fi

Alkuperäinen The Binding of Isaac muovataan entistäkin haastavammaksi

4.02.2015 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
3

Hiljattain uusioversion PlayStationeilla ja pc:llä saanut The Binding of Isaac on saamassa edelleen alkuperäisessäkin muodossaan huomiota kehittäjiltään. Osana YouTube-kanava Game Squidin tuoreehkoja videoita pelin ohjelmoija Florian Himsl on paljastanut työstävänsä uutta sisältöä alkuperäispelin Wrath of the Lamb -laajennusta varten.

Uusi sisältö keskittyy erityisesti pelin haasteen nostamiseen. Kun peli seuraavan kerran laajenee, tullaan siinä näkemään uusi Hard Mode -tila ja uusia eliittivihollisia, jotka muistuttavat ulkoisesti monia vanhoja vitsauksia, mutta uusilla erilaisilla ominaisuuksilla varustettuna. Muutamia bugejakin Himsl on kyllä myös luvannut karsia.

Täysin varmaa ei vielä ole, onko uusi sisältö tarkoitus tuoda peliin ihan vain päivityksellä vai kenties jopa maksullisessa muodossa.

Himsl on vihjannut, että mikäli uudesta sisällöstä tykätään, on sillä vielä ainakin jonkinlainen mahdollisuus päästä osaksi myös The Binding of Isaac: Rebirthia. Lähitulevaisuudessa Rebirth on toki saamassa myös vielä kokonaan oman laajennuksensa.

Lähde: Rock Paper Shotgun

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Nikotiini kuva
Nikotiini

Tuntuu suhteellisen turhalta. Rebirth on periaatteessa kaikin puolin parempi Isaac. Ei niinkään uusi peli sarjassa, niin kuin yleensä, vaan parempi versio vanhasta. Varmaan aika harvaa kiinnostaa mennä alkuperäistä pelaamaan.

Käyttäjän Motun kuva
Motun
Lainaus käyttäjältä Nikotiini

Tuntuu suhteellisen turhalta. Rebirth on periaatteessa kaikin puolin parempi Isaac. Ei niinkään uusi peli sarjassa, niin kuin yleensä, vaan parempi versio vanhasta. Varmaan aika harvaa kiinnostaa mennä alkuperäistä pelaamaan.

Tuo logiikkasi pettää, koska valtaosa alkuperäisen pelin omistajista EI ostanut uutta versiota (aivan kuten valtaosa PS3:n omistajista ei vieläkään omista PS4:sta). Ainakin omasta mielestä, jos peli on ainoastaan parempi versio vanhasta ja vanhassa ei ollut pahemmin vikaa, ei uutta versiota kannata hankkia. Vaikka uusi versio olisi kaikin puolin parempi, ei läheskään kaikki silti ole sitä hankkinut. Luultavimmin tämäkin laajennus julkaistaan vanhalle, koska sillä on enemmän pelaajia.

Käyttäjän JaniFromHell kuva
JaniFromHell

Ja valtaosa alkuperäisen pelin omastajista ei ole edes läpäissyt Cavesia. Mikä antaa kuvan siitä että peli ei edes ole kiinnostanut ja uuden version hankkiminen huomattavasti kalliimmalla verrattuna alkuperäiseen tuntunut täysin turhalta. PS3 -> PS4 vertaus ontuu, kun kyse on pelialustasta eikä pelistä. Ja mitä tulee alkuperäiseen BoI:in, niin kyllä siinä niitä vikoja oli, itemit ei synkkaa keskenään jne. "pikkuvikoja" joita ei välttämättä ole mahdollista edes korjata koska flash.

Jos peli kiinnostaa sen verran että sitä voisi pelata, niin kyllä kannattaa ostaa se uusi versio ja unohtaa suosiolla tuo vanha.

Nostoja