Alkuperäinen The Binding of Isaac muuttui juuri aina vain murhaavammaksi / Uutiset / pelaaja.fi

Alkuperäinen The Binding of Isaac muuttui juuri aina vain murhaavammaksi

4.05.2015 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
1

Pitkän hiljaiselon jälkeen The Binding of Isaac -pelin alkuperäinen Flash-versio on vastaanottanut uuden päivityksen. Mikäli hallusta löytyy pelin Wrath of the Lamb -laajennus, löytyy pelistä nyt kokonaan uusi muokatuilla vihollisilla varustettu Hard-tila.

Eternal Edition -nimeä kantava päivitys on sama, josta kuultiin alkujaan viime helmikuussa. Sen on työstänyt The Binding of Isaacin alkuperäinen ohjelmoija Florian Himsl, joka ei ole ollut enää mukana viime vuonna ilmestyneen The Binding of Isaac: Rebirthin kehityksessä. Päivityksellä ei olekaan mitään tekemistä Rebirthin kanssa, joskin Himsl on vihjannut, että jos sen ideoista pidetään, saattavat ne päätyä vielä jossain muodossa uuteenkin peliin.

Oheinen video kuvastaa muutamia päivityksen lisäyksiä. Ilmeisten lisien ohella päivitys on toki pyrkinyt liiskaamaan myös muutamia pelin bugeja.

Alkuperäinen The Binding of Isaac ei ole toki ainut versio pelistä, jota vielä kehitellään. Aiemmin kuluvan vuoden aikana pelin suunnittelija Edmund McMillen luokitteli pitkän listan uusia herkkuja, jotka Rebirth on saamassa vielä lähitulevaisuudessa lisäsisältönä. Hiljattain vahvistus saatiin myös sille, että Rebirth on matkalla sekä Xbox Onelle, Wii U:lle että uusille 3DS-malleille.

Lähde: PC Gamer

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Jahas. Tuli joskus kokeiltua flash-versiota ja en jaksanut kovin kauaa pelailla mutta jostain syystä tämä video pistikin kiinnostumaan. Pitäisiköhän tuota se konsoliversio tästä hankkia...