Alkuperäinen Trine lumoaa pian uudistettuna PlayStation 4:llä / Uutiset / pelaaja.fi

Alkuperäinen Trine lumoaa pian uudistettuna PlayStation 4:llä

15.12.2014 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
4

Frozenbyten alkuperäinen pulmaseikkailu Trine saavuttaa PlayStation 4:n vielä ennen joulua. PlayStation Storen päivittyessä ensi keskiviikkona saadaan pelistä alustalle niin sanottu Enchanted Edition, joka on Trine 2:n moottorille päivitetty versio alkujaan vuonna 2009 tavatusta pelistä.

Aiemmin jo pc:lle saapuneen Enchanted Editionin näkyvin uudistus on aiempaa parempi ulkoasu. Uudistukset eivät jää kuitenkaan vain ulkoisiksi, vaan peli tukee myös verkkoyhteistyötä ja sisältää muutenkin joukon Trine 2:sta tuttuja pelillisiä uudistuksia.

Frozenbyte lupailee, että peli tukee PlayStation 4:llä 1080p-resoluutiota ja hyödyntää 60 ruudun sekuntivauhtia pyörivää ruudunpäivitystä. Myös tuki strereoskooppsielle 3D:lle löytyy, mistä voi nauttia 720p-resoluutiolla.

Enchanted Edition on tarkoitus tuoda vielä ainakin Wii U:lle.

Lähde: PlayStation Blog

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän kurrinen123 kuva
kurrinen123

Olis ihan kiva. Kakkonen oli loistava pelikokemus Ps4:llä.

Käyttäjän Ellipsis kuva
Ellipsis

Eiköhän molemmat pelit ole nyt tullut jokasel hemmetin alustalle, vois pikkuhiljaa tehdä jotain uutta ip:tä. Seuraavaksi saadaan complete edition missä molemmat pelit paranneltuna.

Käyttäjän Riepu kuva
Riepu
Lainaus käyttäjältä Ellipsis

Eiköhän molemmat pelit ole nyt tullut jokasel hemmetin alustalle, vois pikkuhiljaa tehdä jotain uutta ip:tä.

Vastahan he Splotin julkaisivat.

Käyttäjän Marioysikax kuva
Marioysikax

Jotenkin tällaista uumoilinkin kun julkaisivat moottoripäivitystä steam julkaisuun. Kuulosti aika turhalta työltä päivittää vanhempi peli täysin ilmaiseksi kokonaan uudelle moottorilla ilman sen kummempaa syytä tai rahallista voittoa.

Nostoja