Alkuperäinen Uncharted-trilogia saapuu PS4:lle kauniimpana kuin koskaan / Uutiset / pelaaja.fi

Alkuperäinen Uncharted-trilogia saapuu PS4:lle kauniimpana kuin koskaan

4.06.2015 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
34

PlayStation 3:n kaikki kolme alkuperäistä Uncharted-peliä ovat saapumassa PlayStation 4:lle. Lokakuun 7. päivä Sony on julkaisemassa Euroopassa Uncharted: The Nathan Drake Collectionin, jonka työstämisestä on vastannut muun muassa Metal Gear Solid 2:n ja 3:n aikoinaan teräväpiirtoon kääntänyt Bluepoint Games.

Uuden kokoelmapaketin myötä niin Uncharted: Drake's Fortune, Uncharted 2: Among Thieves kuin myös Uncharted 3: Drake's Deception saadaan ensimäistä kertaa virallisesti pelattavaksi 1080p-resoluutiolla sekä 60 ruutua sekunnissa rullaavalla ruudunpäivityksellä. Samalla pelien hahmomalleja, tekstuureja ja valaistusta on paranneltu, minkä ohella myös muunlaisiakin pieniä parannuksia lupaillaan vielä mukaan.

The Nathan Drake Collection ei tule kuitenkaan mahduttamaan mukaansa Uncharted 2:n tai Uncharted 3:n moninpelimuotoja. Uncharted 4:ää kuumeisesti odottaville luvassa voi olla sentään jonkinlaista verkkoherkkua, sillä kokoelmapaketin hankkijoille tarjotaan pääsyä A Thief's Endin moninpelibeetaan.

Lähde: PlayStation Blog

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän GTA_COD.FANIPOIKA kuva
GTA_COD.FANIPOIKA

No tämä oli jo aavistettavissa minkähän hintalapun laittavat peleille?

Käyttäjän Tunna kuva
Tunna

Kelpaa

Käyttäjän Galactus kuva
Galactus

Tulee varmasti ostettua kun en sarjan pelejä päässyt aiemmin pelaamaan. Kuitenkin vasta kun hinta alenee.

Käyttäjän Rokkijani kuva
Rokkijani

Aiempia en ole pelannut, joten kiinnostaa, mutta ei täydellä hinnalla kuitenkaan.

Käyttäjän snaketus kuva
snaketus

Omistaa alkuperäiset niin eipä ole tarvetta. Keräilyn kannalta sitten joskus jostain käytettynä ja sitten pelata uudestaan kaikki. Julkaisijaa en tue saman pelin toistamiseen julkaisemisesta.

Käyttäjän rautahuilu kuva
rautahuilu

Vaikka olenkin kaikki pelannut läpi aikaisemmin kahteen kertaan niin ostan varmasti,
Drake's fortune on kyllä aika ruma verrattuna 2:een ja 3:een ja vaatisi melkein oikean remaken.
Harmi että ei ole moninpeliä mukana, se selviytymis cooppi oli aika hauska.

Käyttäjän antti_1986 kuva
antti_1986

Olen pelannut kaikki läpi ja joitain enemmänkin, mutta nyt pelaan kaikki uudelleen. Tuen näitä pelejä suuresti. Poistoon menee.

Käyttäjän Krademuzy kuva
Krademuzy

Tulee varmaan ostettua kun en ole niitä PS3:lla pelannut ja en enää omista konsolia niin en voi enää pelatakaan niitä. Mutta en minä myöskään täydellä hinnalla varmaan osta, sitten kun saa jollain 30-40 eurolla.

Käyttäjän Ravenwood kuva
Ravenwood

Voishan tuon melkeen hommata jo ton moninpelibeetan takia. Hyviä pelejä kaikki ja ennen nelosta vois toki fiilistellä nuo vanhat läpi.

Käyttäjän erakko kuva
erakko

Meinasin jo sanoa, että Naughty Dog voisi käyttää aikansa paljon paremmin kuin turhanpäiväisessä remasteroinnissa, mutta eivätpä olekkaan he kyseessä. Noh, toisaalta olisi myös mukava jos Bluepoint Games tekisi pitkästä aikaa jotain ihan omaa, tiimissä vaikuttaisi olevan kuitenkin osaavaa porukkaa.