Alkuperäisen klassikon odotettu paluu – Team Fortress 2 Classic -modi on viimein täällä! / Uutiset / pelaaja.fi

Alkuperäisen klassikon odotettu paluu – Team Fortress 2 Classic -modi on viimein täällä!

7.07.2020 // Kirjoittanut: Joonas Pikkarainen
2
Team Fortress 2 Classic, Team Fortress 2, Eminoma, modi

Modaajatiimi Eminoma on julkaissut viimein lopullisen version Team Fortress 2 Classicista, jonka luvataan mallintavan vuosien 2008-2009 aikaisen alkuperäisen Team Fortress 2 -kokemuksen sellaisenaan.

Vuonna 2015 käynnistetty projekti sisältää pelistä alkujaan löytyneitä mutta sittemmin poistettuja ominaisuuksia, sekä lisää kokonaan uusia pelimuotoja ja aseita pelattavaksi. Tuttujen lipunryöstön ja Special Deliveryn lisäksi areenoille päästään myös VIP- ja Domination-tiloissa.

Uudet lisäykset tulevat osana julkaisussa tuotavaa Death & Taxes -päivitystä, joka parantaa myös muun muassa botteja. Päivityksiä, lisää pelitiloja ja muita ominaisuuksia on tarkoitus tuoda peliin myös jatkossa. Alkuperäinen moditiimi on jaettu tosin kahteen, joista toinen jatkaa Team Fortress 2 Classicin ja toinen myöhemmin julkaistavan Team Deathmatch Classicin parissa.

Team Fortress 2 Classicin voi käydä lataamassa lähdelinkin takaa. Modi vaatii toimiakseen SourceSDK Base 2013 Multiplayerin, joka on ladattavista samasta linkistä.

Lähde: TF2Classic

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Boxxu kuva
Boxxu

Hetken jo innostuin että TFC - Remake. Olisi varmasti kova peli nyky esports skeneissä.

Käyttäjän Haerski kuva
Haerski

Itse lopetin pelin joskus viime vuosikymmenen alkupuolella, kun sekoilu itemien ja hattujen kanssa meni omasta mielestä yli ja peruspelattavuus pilattiin. Silloin olisi kelvannutkin joku Classic-modi.

Tämän sanottuani täytyykin heti perään ihmetellä, että mikäs hemmetin "Classic" tämä on olevinaan, kun kehittäjät ovat tehneet modiin omia lisäyksiään. Kehittäneet jopa uusia aseita ja pelimuotoja?

Nostoja