Alkuperäiset God of Warit ja Sly Cooperit kääntyvät taskukokoon / Uutiset / pelaaja.fi

Alkuperäiset God of Warit ja Sly Cooperit kääntyvät taskukokoon

11.02.2014 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
11

Sony on paisuttamassa PlayStation Vitan pelitarjontaa tuomalla uuden joukon PlayStation 2 -klassikoita laitteelle. Huhtikuun 16. päivä konsolilla julkaisunsa on näkemässä The Sly Trilogy, jota seuraa toukokuun 8. päivä God of War Collection.

Paketit ovat jo ennestään tuttuja PlayStation 3:lta. The Sly Trilogyn ostajille luvassa on kolme ensimmäistä Sly Raccoon -peliä kepeästi päivitetyllä ulkoasulla ja esimerkiksi trophy-tuella varustettuna. God of War Collectionissa mukaansa saa sekä God of Warin että God of War II:n vastaavilla lisäeduilla.

Kummatkin paketeista on tarkoitus tuoda myyntiin sekä fyysisessä että digitaalisessa muodossa. Hinnoittelusta Sony on aikeissa jaella lisätietoja myöhemmin.

Lähde: PlayStation Blog

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän kurrinen123 kuva
kurrinen123

Jes! Unelmani toteutui!

Käyttäjän peelopuu kuva
peelopuu

Jos käännökset ovat samaa tasoa, kuin Jak & Daxter pelit niin ei hyvältä tunnu. Jak & Daxter vita käännökset katsos kun eivät olleet kovinkaan hyviä.

Käyttäjän JoniH99 kuva
JoniH99

Sly Cooper lähtee ostoon huhtikuussa. Sly Collection löytyy jo PS3:lle, mutta on tuo Sly vain sellainen pelisarja, että siihen ei henkilökohtaisesti kyllästy.

Käyttäjän Norsukampa kuva
Norsukampa

Hienoa että Vita saa uutta ja originaalia pelattavaa!

Käyttäjän Portable kuva
Portable

Gow paketin voisin napata, sillä molemmat ovat toistaiseksi tuntemattomia pelejä mulle. Molemmat väliosat ovat kuitenkin psp:lä viihdyttäneet. Ja seuraavaksi sitten Ico ja Shadow of Colossus ?

Käyttäjän appa-king kuva
appa-king

Tällaiset uutiset ovat kyllä puhtaasti surullista luettavaa Vitan omistajana. Joku voisi ajatella että "Jes! Lisää pelejä ei ole koskaan pahitteeksi!" Mutta kun ihan oikeasti eikö tälle laitteelle muuta julkaistavaa tule kuin indie-pelejä ja tällaisia vanhoja (monet kertaan pelattuja) uudelleenlämmittelyjä?

E: Rehellisesti sanottuna, olisin itse aivan tyytyväinen Vitan omistaja jos vain saisin säännöllisin väliajoin Vitalle laadukkaita Spin-offeja. Toisaalta kun näin että kaveri oli eilen ostanut 3DS: n, ja katseltiin netistä mitä pelejä sille voisi ostaa, niin ehdokkaita oli yllättäen aika helvetin paljon.

Käyttäjän kurrinen123 kuva
kurrinen123

Tuleehan vitalle laadukkaita spin offeja. Ei ehkä hirveän nopealla tahdilla, mutta kuitenkin. Sitten sillä on loistavia yksinoikeuksia ja ne indiet ovat sairaan hyviä! Ja tosiaan varsinkin tuota Slyta odotan innolla. Sly 2, kun on maailman paras peli omasta mielestäni. Tokaa god of waria en ole pelannut, muut kyllä, joten Se tulee ainakin hankittua niistä. Ykkönen oli loistava, kuten myös psp pelit.

Käyttäjän onnistunyt kuva
onnistunyt

Vitahan menee ihan paskaksi jos sillä rämpyttää God of Waria.

Käyttäjän Marioysikax kuva
Marioysikax

Tämäkö nyt on se konsolia myyvä peli P4G lisäksi? :D

Käyttäjän kurrinen123 kuva
kurrinen123
Lainaus käyttäjältä Marioysikax

Tämäkö nyt on se konsolia myyvä peli P4G lisäksi?

Oikeastaan Gravity rush, LBP, Killzone Mercenary, Uncharted: Golden abyss ja tearaway ovat. P4:hän ei ole periaatteessa vain vitalle.
Ja itse ostaisin vitan tämän takia. Niin lähellä Slyt ovat sydäntäni.
Sly 2 = maailman paras peli.