Alkuperäiset Pokémon-kortit palaavat kauppoihin juhlavuoden kunniaksi / Uutiset / pelaaja.fi

Alkuperäiset Pokémon-kortit palaavat kauppoihin juhlavuoden kunniaksi

29.12.2015 // Kirjoittanut: Johanna Puustinen
8
Alkuperäiset Pokémon-kortit palaavat kauppoihin juhlavuoden kunniaksi

Löytyykö sinun kätköistäsi vielä kiiltävä Charizard?

Pyöreät 20 vuotta täyttävän Pokémonin juhlavuoden kunniaksi keräilykorttikokoelmiaan voi pian täydentää alkuperäisen sarjan korteilla pulittamatta itseään kipeäksi. The Pokémon Company on juuri ilmoittanut painavansa identtisiä uusintaversioita korttipelin ensimmäisestä perussarjasta ensi kertaa vuosiin.

Juhlavuoden aloituspaketti sisältää 60 kortin ohella kolikon ja peliohjeet, ja kokonaisuuden suositushinta jää verottomana yllättävän alhaiseen 1300 jeniin eli alle kymmeneen euroon. Lisäksi uudelleenjulkaisun ohessa kaupitellaan nostalgiseen teemaan sopivia korttisuojuksia ja pelimattoja. Tiedossa ei ole, painatetaanko sarjasta myöhemmin pienempiä täydennyspaketteja.

Kortit saadaan myyntiin Japanissa 27. helmikuuta. The Pokémon Company ei ole vielä vahvistanut julkaisevansa kortteja lännessä, mutta japanilaisten korttien ohella kuvituskuvissa esiintyy myös läntinen versio alkuperäisestä korttimallista, mikä saattaa vihjata hyvistä uutisista.

Korttikarnevaalit eivät suinkaan ole ainoa tapa, jolla suosikkisarjan syntymäpäiviä juhlitaan ensi keväänä. 27. helmikuuta on niin ikään alkuperäisten Pokémon-pelien julkaisupäivä 3DS:llä Nintendon Virtual Consolen kautta, ja kukin peli saa Japanissa myös oman, erikoisväritteisen 2DS-konsolinsa.

Lähde: The Pokémon Company, Polygon (1, 2), The Escapist

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän BrenkQ kuva
BrenkQ

Nostalgia :)

Käyttäjän poikavoima kuva
poikavoima

Ihan asiaa sivuten, mutta H-Townin markkinoinnillisena sivuhuomautuksena: Pokemon Alpha Saphire ja Pokemon Omega Ruby 3DS-pelit on Suomen parhaalla hinnalla tarjolla Pelaaja Shop-pelikaupassa (alk. 29,95€).

http://www.pelaajashop.fi/product/133/pelaajan-tilaus--pokmon-alpha-saphire--pokmon-omega-ruby-3ds

Käyttäjän CM761 kuva
CM761

Heh, Pokémon kyllä koukutti lapsena pahasti, enkä ihmettelisi vaikka sieltä kaapista noita holofoileja löytyisi parin säästetyn laatikollisen seasta. Charizardia siellä ei kyllä ole, sen olen tutkinut jo aiemmin :p

Yleensä kyllä kaihdan "identtiset uusiopainokset" melko kaukaa, mutta tähän tempaukseen on pakko osallistua jos tänne Pohjolaan asti ennättää. Sen verran kova juttu on ollut Pokémon (ja varsinkin nuo kortit) omassa elämässä.

Käyttäjän Teräskäsine kuva
Teräskäsine

Alkuun kerättiin niitä "halpoja" kortteja, kunnes tajuttiin, että nämä pelikortit on niitä "oikeita" joiden arvolla pystyi leuhkimaan.

Käyttäjän Core kuva
Core

Silloin kun homma alkoi vähän hiipumaan jo mun nuoruudessa, niin vaihdoin kaikki loput korttini pois Zapdokseen, joka yhä on lapsuudenkodin huoneeni ilmoitustaululla :D

Käyttäjän realOG kuva
realOG
Lainaus käyttäjältä Teräskäsine

Alkuun kerättiin niitä "halpoja" kortteja, kunnes tajuttiin, että nämä pelikortit on niitä "oikeita" joiden arvolla pystyi leuhkimaan.

Ja pelaamaan.Me pelattiin ainakin 3vs3 matseja silleen että kevyin Pokemon saa aloittaa. Mitä kevyempi, sitä nopeampi. Eipä Snorlaxia paljoa näkynyt meijän peleissä =D Shadowless Charizardin omistajat oli sen ajan faaraoita

Käyttäjän snaketus kuva
snaketus

Tekisivät saman harvinaisille ja kalliille peleille. Symphony of the Night olisi kiva saada hyllyyn, mutta ei sillä hintalapulla. #FuckKonami pulittaisin siitä sen kuuskymppiä vaikka Konamia en mielelläni tukisi yhtään, mutta tuosta pelistä se olisi varsin hyvä diili ja vielä uudenkarhea. Olettaen tietysti, että se ei eroasi vuoden 1997 painoksesta mitenkään.

Käyttäjän Nelia19 kuva
Nelia19

Aijai mikä nostalgiapaukku! Toivottavasti tulisi tännekin asti, vanhasta 151 kokoelmasta kun puuttuu hiertävästi muutama kortti joita ei ole jaksanut vielä huuto.netistä lähteä kaivamaan! Varsinkin kun niiden hinta nousee helposti pilviin. Holo Charizard kuitenkin löytyy, kiitos jo edesmenneen R-kioskin pisteen josta lapsena korttipaketteja silloin tällöin ostin ;)