Alkuvuoden PS4-hitti Bloodborne saa uuden tuhdimman myyntiversion / Uutiset / pelaaja.fi

Alkuvuoden PS4-hitti Bloodborne saa uuden tuhdimman myyntiversion

13.10.2015 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
5

Mikäli PlayStation 4:n toimintaroolipeli Bloodborne on vielä kokematta, tarjoutuu siihen marraskuusta lähtien uusi mielenkiintoinen mahdollisuus. 27. päivä ensi kuuta pelistä tuodaan myyntiin nimittäin tuore myyntiversio Game of the Year Edition, joka itse pääpelin ohella pakkaa sisäänsä myös pelin The Old Hunters -lisäosan.

The Old Hunters on mahdollista kokea Game of the Year Editionilla varsin tuoreeltaan, sillä laajennus itsekin julkaistaan ensimmäisten saataville vasta 24. marraskuuta. Se lisää peliin niin sekä uusia vihollisia, pelialueita kuin myös tietysti varusteitakin, ja laajentaapa se tietysti pelin tarinaakin. Jonkinlainen mahdollisuus muuntautua pedoksi löytyy myös laajennuksesta.

Sony ei ole vielä vahvistanut virallista oletushintaa Bloodbornen uudelle versiolle, joskin todennäköistä on, että se pyörii noin 60 euron tietämillä. Yksinään ostettuna The Old Hunters -laajennus on kustantamassa noin 15 euroa.

Alkujaan Bloodborne saatiin kauppoihin viime maaliskuussa. Tähän mennessä pelin tiedetään myyneen maailmalla yhteensä reilut kaksi miljoonaa kappaletta.

Lähde: PlayStation Blog

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän kurrinen123 kuva
kurrinen123

Voisi harkita. Riippuen saako peruspelin ja lisärin vai tämän osto hetkellä halvemmalla.

Käyttäjän Kaze88 kuva
Kaze88

Jos tämän ostaa vanhan alkuperäsen pelin tilalle niin ei toimi vanhat savet? (Näin ainakin kaikissa muissa souls peleissäkin ollut, ei ees vatuttanu kun piti tämän takia aloittaa Demon souls ja DS1 alusta.

Käyttäjän zappah kuva
zappah
Lainaus käyttäjältä kurrinen123

Voisi harkita. Riippuen saako peruspelin ja lisärin vai tämän osto hetkellä halvemmalla.

Itse ostin pelin monta kuukautta sitten 30 eurolla. Siitä voi helposti laskea kumpi on halvempaa. Sitä paitsi harvoin nuo GOTY-versiot tulevat halvemmaksi kuin peruspeli + kausipassi. Ikävä kyllä. Itsekin ostaisin mieluummin niitä mutta jos perusversio jo löytyy niin vaihtoehtona on joko myydä se ja ostaa GOTY tai vain hankkia se kausipassi. Toki jos myisi heti peruspelin pois kun on pelannut ja ostaisi sitten halventuneen GOTYn joskus mutta eipä jaksa alkaa säätämään.

Käyttäjän Rätsetti kuva
Rätsetti

Ööh missäs tämä peli on Game of the Yeariksi nimetty jo? Eikös GotY lyhenne siitä tule.. Ei siinä että en sitä ainakin PS4 gotyksi itsekkin sanoisi, mutta kumminkin aika aikasin tulee goty versio tästä jo.

Käyttäjän snaketus kuva
snaketus

Voisi harkita ostoa sitten, kun tämän goty version saa alenettuun hintaan.