Alle kuukausi enää odottelua! Uusi traileri kiusoittelee Horizon Forbidden Westin tarinalla / Uutiset / pelaaja.fi

Alle kuukausi enää odottelua! Uusi traileri kiusoittelee Horizon Forbidden Westin tarinalla

19.01.2022 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
7
Horizon, Forbidden West, Horizon Forbidden West, Guerrilla, Guerrilla Games, PS5, Sony, SIE, Sony Interactive Entertainment

Uusi Horizon Forbidden West -traileri on saapunut näytille sopivasti noin kuukauden verran ennen pelin julkaisua.

Tällä kertaa luvassa on enemmän vihiä pelin tarinallisesta suunnasta ja näin siis päähenkilö Aloyn pyrkimyksistä löytää vastaus maailman kokemiin elämää uhkaaviin mullistuksiin. Esille nostetaan varsinkin hahmoja, jotka toimivat niin uhkina kuin apureina Aloylle, ja jatketaan myös kaiken taustalla piilevän uuden mystisen osapuolen kiusoittelua.

PlayStation 5:lle ja PlayStation 4:lle saapuva Horizon Forbidden West julkaistaan 18. helmikuuta.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän zerodaunholy kuva
zerodaunholy

oliko tän tarkotus tulla pc:lle?

Käyttäjän Kille kuva
Kille
Lainaus zerodaunholy

oliko tän tarkotus tulla pc:lle?

Ei ainakaan toistaiseksi. Sony ei julkaise pelejä samaan aikaan PC:llä.

Käyttäjän Izmou kuva
Izmou
Lainaus zerodaunholy

oliko tän tarkotus tulla pc:lle?

Jos mennään aiempien Sonyn first party -PC-käännösten mukaan niin 2-3 vuotta mahdollisesti julkaisusta. Tosin tämä voi muuttua, jos Sony kokee PC:n houkuttelevammaksi alustaksi ja mahdollisesti lyhentävät porttausten aikaväliä. Toisaalta Sonyn first party -pelejä on käännetty tai tulossa tähän mennessä PC:lle vasta 5 kpl (jos Uncharted: Legacy of Thieves Collection lasketaan kahdeksi peliksi), että mikään ei toki täysin varmaa ole että on edes tulossa.

Käyttäjän Agathon kuva
Agathon

Eli nyt kun odottaa pari vuotta, niin tästä saadaan graafisesti upea kokemus PC:llä, jossa ei ole turhia rajoitteita. Ensimmäinen Horizon on ehdottomasti 2000-luvuv parhaimpia pelejä.

Käyttäjän Izmou kuva
Izmou
Lainaus Agathon

Eli nyt kun odottaa pari vuotta, niin tästä saadaan graafisesti upea kokemus PC:llä, jossa ei ole turhia rajoitteita. Ensimmäinen Horizon on ehdottomasti 2000-luvuv parhaimpia pelejä.

Niin jos jaksaa odottaa ja omaa hyvän PC-kaluston. Toisaalta jos omistaa esim. jo PS5:n valmiiksi, niin eiköhän se kannata hommata suoraan julkaisussa, jos peli kiinnostaa. Hyvältä se PS5-versiokin tulee näyttämään (ja framerate tulee olemaan luultavammin tasainen 60fps) ja kun ei suoraa vertailukohtaa ole vieressä, niin ei tiedä mitä muutamia potentiaalisia grafiikkaparannuksia edes missaa.

Käyttäjän Rokkijani kuva
Rokkijani

Odotuspeliähän voi pelata loputtomiin vaikka. Hieno kokemus tuosta tulee Ps5:lla. Toki, jos se ei kelpaa niin sitten odottelemaan. Itselleni tulee liian lähellä Elden Ringiä, joten Horizon vähän myöhemmin.

Käyttäjän JMNyyssonen91 kuva
JMNyyssonen91

Tää näyttää kyllä peliltä mikä pitää pelata. Mutta vielä kovempi peli minun silmissäni tulee lähellä julkaisua. Elden Ring on minulle se GOTY tällä hetkellä.

Nostoja