Aloita Destiny-räiskintä vanhoilla konsoleilla, jatka uusilla ilmaiseksi / Uutiset / pelaaja.fi

Aloita Destiny-räiskintä vanhoilla konsoleilla, jatka uusilla ilmaiseksi

6.09.2014 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
10

Tulevana tiistaina kauppoihin saapuva Destiny on tekemässä mielenkiintoisen tarjouksen Xbox 360- ja PlayStation 3 -pelaajille. Mikäli uutuusräiskinnän on hankkimassa vanhalle konsolilleen digitaalisena tammikuun 15. päivään mennessä, ovat Activision ja Bungie antamassa pelaajille mahdollisuuden päivittää pelinsä uuden sukupolven versioon täysin veloituksetta.

Pelin päivitys vanhalta sukupolvelta tulee vaatimaan, ettei pelaaja siirry konsolivalmistajalta toiselle. Mikäli pelaaja on siis hankkinut esimerkiksi PlayStation 3 -version Destinysta, voi tämä päivittää pelinsä ilmaiseksi digitaaliseen PlayStation 4 -versioon.

Päivityksen jälkeenkin pelaajilla säilyy oikeus pelata vanhan sukupolven versiota.

Siirtotarjous ei koske pelkästään myöskään vain Destiny-pääpeliä, vaan myös sen Expansion Pass -kausikorttia. Mikäli sellaisen on siis vain hankkinut ja lunastanut jommalle kummalle vanhemmista konsoleista ennen tammikuun puoliväliä, on se myös siirrettävissä uudelle sukupolvelle veloituksetta.

Mikäli Destinysta kiinnostaa kuulla lisää, kannattaa käydä katsastamassa Pelaajan videosarja pelistä. Ohessa myös uusin Destiny-traileri.

Lähde: Destiny FAQ

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Muksu kuva
Muksu

Todella fiksu veto Activisionilta/Bungielta. Kudos, kudos.

Käyttäjän jjl89 kuva
jjl89

Joo varmaan tulee 360 versio hankittua ja päivittelen sitten kun Xbonen saan ostettua.

Käyttäjän KemistiOMG kuva
KemistiOMG

Jotenki ilmeisesti pää jumissa tai sit johtuu että on vasta herännyt mut jos tuon nyt ostaa ennen tammikuun puoliväliä vanhalle koneelle niin sen pystyy päivittämään uudelle ihan millon vaan? ilman mitään aika rajoituksia kuten näissä muissa peleissä oli kun uudet konsolit tuli että esim. piti päivittää tiettyyn päivämäärään mennessä.

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Mukava mahdollisuus kieltämättä mutta en halua ostaa digipelejä viemään kovalevytilaa. Ilmaiseksi jaettavia Games with Goldeja sun muuta voin latailla mutta mieluummin ostan sen levyn että on "varmuuskopio" hyllyssä ja voi hyvin mielin poistaa asennuksen kun ei peliä pelaa. Viimeksi näistä latauspeleistä oli vaivaa kun vaihdoin X360:n kovon isompaan: kauhea uudelleenlatausrumpa näiden osalta. Levypelit vain asentaa sitä mukaa kun jotain niistä pelaa. Paljon kätevämpää niiden kohdalla siis. Toki, voisin latailla myös digipelit tähän tapaan mutta haluan niiden olevan "hyllyllä" samaan tapaan kuin levypelit, hyllyn ollessa tässä tapauksessa kuitenkin pelikoneeni kovalevy. Ehkä vähän huono vertailu mutta näin minä asian näen toimivaksi ja hyväksi.

Pitkä setti lyhyempänä: voisivat laajentaa myös levyversioon jotain samaa, esim. että ostettu vanhan sukupolven levyversio oikeuttaisi uuden koneen digiversioon. Tosin tässä voisi tuon tuplan antaa kaverille, joten ymmärrän miksei se toimi sillä tapaa.

Käyttäjän onnistunyt kuva
onnistunyt

Tällaiset tilanteet kannattaa tosiaan hyödyntää, jos digitaalinen versio luottaa.
Final Fantasy: A Realm Rebornista oli Pleikkareilla samanlainen "tarjous." Tosin peli oli jo ollut PS3:lla hyvän tovin, joten itse nappasin PS3 -erikoisversion puoleen hintaan ja päivitin sit PS4:lle ilmaiseksi.

Käyttäjän flimplay kuva
flimplay

Mä luulin koko ajan että tää peli tulee vaan uusille konsoleille....

Käyttäjän HarmaaKaihi kuva
HarmaaKaihi

Hmmm kait tuota voisi harkita..

Käyttäjän Hifisti kuva
Hifisti

Periaatteessa vois tosiaan PS3 -versiota harkita kerran sen saa sitten myöhemmin päiviteltyä PS4:lle. Tosin jossain on puhuttu myös että peli tulisi ensvuonna PC:lle. Höh, tiedä tässä sitten enää mitä tekisi, hinku ois tietysti kova, mutta kai sitä täytyis välillä koittaa ajatella järjelläkin ja malttaa mielensä.

Käyttäjän kurrinen123 kuva
kurrinen123

Ps3:lle saa yleensä halvemmalla, joten saisin sitten neloselle kympin alella.

Käyttäjän gta_iv83 kuva
gta_iv83

ps3 on destiny seuraavaksi ps4