Alone in the Darkin paluu tarjoaakin selviytymiskauhun sijaan yhteistyöräiskintää / Uutiset / pelaaja.fi

Alone in the Darkin paluu tarjoaakin selviytymiskauhun sijaan yhteistyöräiskintää

1.09.2014 // Kirjoittanut: Jukka Moilanen
5
Alone in the Darkin paluu tarjoaakin yhteistyötoimintaa selviytymiskauhun sijaan

Atari paljasti äskettäin uusitun version Alone in the Dark -kauhuklassikosta, mutta uusien tietojen perusteella peli onkin ihan jotain muuta.

Ensimmäisenä 3D-selviytymiskauhupelinä pidetyn Alone in the Darkin uusittu versio, Alone in the Dark: Illumination, on pulmapohjaisen kauhuseikkailun sijaan neljän pelaajan yhteistyöräiskintää. Unreal Engine 4 -pelimoottoriteknologiaa hyödyntävän Alone in the Dark: Illuminationin verkkosivuilla tehdyn paljastuksen mukaan peli tarjoaa neljä useasta tasosta koostuvaa kampanjaa sekä neljä yksilöllisillä kyvyillä ja aseilla varustettua hahmoluokkaa. Pelin nimen mukaisesti valaistuksella on keskeinen osa Alone in the Dark: Illuminationissa, sillä valaistujen alueiden kuvaillaan tarjoavan turvapaikan pimeässä piileksiviltä möröiltä.

Atari paljasti viikonlopun aikana uuden trailerin muodossa lisätietoja myös uusitusta Haunted Housesta. Lyhyen trailerin perusteella uusi Haunted House nojaakin perinteisemmän selviytymiskauhun suuntaan.

Lähde: AITD.com

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Mavors kuva
Mavors

What is dis shit? Mahdollisuus palauttaa kunnolla ja arvokkaasti Alone In The Dark-sarjan nimi luomalla uusi ja hieno paluu kauhupelien pariin ja tässä on suunnittelupöydän tulos? Tulee mieleen Silent Hill Book of Memories. Varsinkin kun tällaisia "kauhuräiskintöjä" on jo ihan sopiva määrä niin voisi luoda jotain uudenlaista tai ainakin kehittää tyyliä toiseen suuntaan.

Käyttäjän Haerski kuva
Haerski

Kumi käy odotuslistan Alone in the Dark -osiossa, mutta Haunted Househan ainakin herätti trailerin perusteella pienet vanhan liiton kauhuseikkailuvibat. Jos tuo nyt olisi pitkästä aikaa kauhupeli, joka nojaa pääasiassa tunnelmaan ja tutkimiseen, eikä patterisyöpön taskulampun kanssa kaapista kaappiin ravaamiseen, niin minä olen mukana!

Käyttäjän YritaEdes kuva
YritaEdes

Uwe Boll presents: Alone in the Dark siis. No eipä tarvitse välittää tuostakaan tekeleestä.

Käyttäjän Teräskäsine kuva
Teräskäsine

Harvoin otsikko tappaa mielenkiinnon näin tehokkaasti jotain peliä kohtaa. Yhteistyöräiskintä on kauhupelien pahin syöpä.

Käyttäjän kapa85 kuva
kapa85

No, eipä tarvi ainakaan tuohon rahojaan tuhlata. Eipähän taida tuohonkaan sarjaan enää alkuperäisille uskollista teosta koskaan ilmestyä.

Nostoja