Älyvapaa leipäsimulaattori Steamiin huomenna - Tyhmyyden ja hauskuuden raja häilyvä / Uutiset / pelaaja.fi

Älyvapaa leipäsimulaattori Steamiin huomenna - Tyhmyyden ja hauskuuden raja häilyvä

2.12.2014 // Kirjoittanut: Jarkko Fräntilä
9

Surgeon Simulator -sekoilusta tunnettu Bossa Studiosin uusin peli I Am Bread on saatavilla huomenna Steamin Early Access -palvelusta. I Am Breadissä ohjataan leivänpalaa. Liikkuminen on videoiden perusteilla melkoista tuskaa hieman Octodadin tapaan, mutta se lienee osa pelin viehätysvoimaa.

Viime aikoina olemme saaneet nauttia muun muassa vuohisimulaattorista. Näyttääkin siltä, ettei mikään idea ole liian älyvapaa toteutuakseen. Se lieneekin sitten eri juttu, kuinka hauska tällaisia pelejä on pelata. Onkin mielenkiintoista nähdä, milloin vitsipelien buumi menee ohi, vai pitävätkö pelaajat niitä ensi vuonnakin huvittavina, kannatuksen arvoisina indietuotoksina.

Pelin Steam-sivuille pääset tästä.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Galactus kuva
Galactus

Tällaisilla vitsipeleillä on varmasti helppo tehdä rahaa.

Käyttäjän JiiiHaad kuva
JiiiHaad

Heh. Juu en tule ostamaan, mutta se johtuu early accessista. Siihen halpaan en enää lankea.
Ohjaus näytti ihan hauskalta ja jos tähän jonkinlainen peli saadaan pultattua voisin harkita ostamista sitten kun peli on valmis.

Käyttäjän Hyndeman kuva
Hyndeman

Tästähän saisi hyvää matskua Pelaajan joulukalenteriin, kun Pyykkönen ohjastaisi leivänpalaa kohti tuntematonta.

Käyttäjän JNyknn kuva
JNyknn

Aiemmin pidin vitsipelejä jonkinlaisena indie-kehittäjien luovuuden purkauksina ja kannanottoina peliteollisuuden kaavoihin kangistumiseen, mutta näitä alkaa olla liikaa. Vitsipelejä on ollut freewarena ties kuinka kauan, mutta kuinka moni oikeasti on valmis maksamaan näistä? Vuohisimulaattoria vielä ostettiin, koska se tarjosi jotain uutta ja ennennäkemätöntä, mutta mitä uuttaa leipäsimulaattori meille tarjoaa? Kinkkinen ohjaus ja muovisen ankeat perusgrafiikat (alias Unity) on jo nähty tuhat kertaa aikaisemmin.

Käyttäjän Tahvo619 kuva
Tahvo619

Steamista on tullut naurettava rahastaja...mihin hävisi laatu?

Käyttäjän Norsukampa kuva
Norsukampa
Lainaus käyttäjältä Tahvo619

Steamista on tullut naurettava rahastaja...mihin hävisi laatu?

Eiköhän se isoin kiitos kuulu meille pelaajille jotka jotain väsynyttä Goat Simulatoria ynnä muita lapiopaskapelejä ostavat ja tukevat.

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Eniten kiinnostaa näistä hassun hauskoista simulaatioista se karhusimulaatio sekä Catlateral Damage. Tosin kummankaan en odota mullistavan maata tai hauskuuttavan kovinkaan pitkään. Näin ollen en aio tekeleitä (täydellä hinnalla) ostaa mutta jos joskus tulee halvalla vastaan niin sitten voin harkita. Tosin luultavasti en osta silloinkaan sillä yleensä näistä on niin paljon videota netissä että kaikki on jo nähty.

Käyttäjän Sundance Kid kuva
Sundance Kid

Simulaatio on tässä tapauksessa hieman väärä sana. Pikemminkin paahtoleivän sielunelämää kuvaava taidepeli voisi sopia paremmin laatikon kantta koristamaan. Tosin nyt kun miettii, niin vuoteni putkimiessimulaation parissa ovat menneet aivan hukkaan! =O

Käyttäjän kurrinen123 kuva
kurrinen123

Kyllä tuo sellaiseksi viiden euron huviksi sopisi hyvin. :)