Amerikanitalialaisilla riittää vientiä / Uutiset / pelaaja.fi

Amerikanitalialaisilla riittää vientiä

15.06.2006 // Kirjoittanut: harro_pelaaja
11

Nintendo jatkaa vahvana Japanissa. Nyt DS-käsikonsolin myyntiä on siivittänyt New Super Mario Bros., joka myi kahdessa viikossa sikäläisillä markkinoilla hurjat 1,2 miljoonaa kopiota. Pelin ohella kuluttajille päätyi samassa ajassa myös 420 000 DS Liteä.

New Super Mario Bros. -huuman myötä myös Japanin pelimyyntitilastot hehkuvat Nintendon väreissä: seitsemän kymmenestä eniten myydystä pelistä on kyseisen pelitalon tuotteita. Myös DS Lite rikkoo pian Japanissa kahden miljoonan myydyn konsolin rajan, jota voi sitäkin pitää huikeana suorituksena.

DS Lite saapuu Suomen markkinoille 22. päivä kuluvaa kuuta. Sen suositushinnaksi on ilmoitettu 159,99 €. New Super Mario Bros. taasen arvostellaan Pelaajan seuraavassa, 46. numerossa. Se tulee myyntiin kesäkuun 30. päivä.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Afe89 kuva
Afe89

mario bros. vaikuttaa kyllä niin hyvältä että pitää ostaa se heti kun tulee. ds lite jää kyllä mulla väliin.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Herra toinen kommentoija tarkoittanee Super Mario Bros.seja? Minä en ainakaan muista Super Mario 64:sen tai Super Mario Sunshinen olleen side-scrollaavia. Ja mitä ei-järkevää on prinsessan pelastamisessa kumman lohikäärme-kilpikonnan kynsistä? ;)

Käyttäjän Tencer kuva
Tencer

Tämä on se toinen syy ostaa DS Lite, uusien Pokémon-pelien lisäksi.

Käyttäjän Yoni kuva
Yoni

Kun tuo jussi tuosta ensin juhlitaan niin sen jälkeen tähän huusholliin hankitaan ehdottomasti Lite. Nyt kun tuo vanhemman mallin kone löytyy jo hyllystä niin pakkohan sille on hankkia se kauniimpi osapuolikin :) Nyt tuntuu Nintendo olevan vallankahvassa ja lujasti....viimekerrasta onkin aikaa :(

Käyttäjän finngamer kuva
finngamer

1,2 miljoonaa heti kärkeen, ja vain Japanissa.

Mario on palannut kulta-aikoihinsa.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Its a me Mario!
Mario ROCKS!

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Loistavaa kuulla, että peli on myynyt hyvin. Kunhan peli julkaistaan täällä Euroopassa, on mielenkiintoista tarkkailla mihin sen yhteysmyynnit asettuvat.

Omistin vanhan mallin DS-konsolista muutaman kuukauden. Nyt tuo Lite on niin pakko-ostos kuin olla ja voi. Eikä sen rinnalle voisi valita parempaa nimikettä kuin New Super Mario Brosin. Muutenkin odotetuin käsikonsolipeli pitkiin aikoihin omalla kohdallani.

Joidenkin puheet siitä, etteikö Mario olisi nykypäivänä enää myyvä ja tärkeä hahmo, joutuvat tälläisten uutisten jälkeen aivan uuteen tarkasteluun. Sen näyttävät toteen niin tämä peli, kuin varmasti Wiin mahdollinen lippulaivakin, eli Super Mario Galaxy.

- Eph

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

http://koodaa.mine.nu/~vohveli/Poll/index.php

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Täälläkin on kovaa vauhtia suunniteltu DS Liten ostamista, mutta minulla osui silmään eräs mieltä kaivertava asia. Nimittäin tuon koneen hinta. Miten voi olla mahdollista että täällä sen hinta on 160 € ja Amerikan mantereella sen noin 105 €? Piti oikein ruveta tarkistamaan että onko jompi kumpi hinta väärin, mutta nähtävästi ei. Minusta noin suuri hitaero mantereiden välillä on jo jokseenkin kummallista.

Käyttäjän Nesveri kuva
Nesveri

Tilaa amerikkalainen DS Lite. Itsekin tilasin Huntersin US-version Lik-Sangista kun ei jaksanut peliä odotella Eurooppaan. Jos sen todella saa n. satasella niin voisin itsekin hankkia sen. Ostoslistalla olisi siis Wii, AirPort Express ja tämä.

Nostoja